Milyen hasonló kérdéseket ismertek?
Figyelt kérdés
Ihatsz egy pohár szabadon választott italt de kikötéssel.Nem lehetsz bent se kint,nem lehetsz se lenn se fenn.Meglehet inni de hogyan?Ismertek hasonlókat?2023. márc. 18. 18:26
12/32 A kérdező kommentje:
11 X Rosszul asszociálsz,nem vagyok alkoholista,de legyen,2 korsó tej és neked te alkesz marad a feles . :-D
2023. márc. 19. 10:54
14/32 anonim válasza:
Vissza felé válaszolva.
Persze,a tét egy üveg kefir.
Hamis az a kis igazság.
Hiába a korsó előny én megfogom a feles poharat és megiszom!
Azt rájövök,hogy csak 4 cl volt…
15/32 anonim válasza:
Ha egy fél literes vodkát veszel, akkor azonnal megoldódik ez a gondod.:D
16/32 anonim válasza:
Az igaz.
Viszont most rájöttem ,hogy mindegy,hogy feles az a pohár vagy 2 decis,csak a benne lévő “cumót” tudom meginni a poharat nem…
De egy fél liter vodka után….
Lehetséges?
17/32 anonim válasza:
Fél liter vodka már veszélyes tud lenni, a poharat pedig semmiképp sem fogyaszd el!
18/32 anonim válasza:
Az este kipróbáltam,és igaz.
Nagyon veszélyes a fél liter vodka,most is küzd,hogy kijöjjön a gyomromból de eddig leküzdöttem.
Körbe néztem így reggel szédülve de szerencsére az összes pohár meg van!
19/32 anonim válasza:
Gratulálok, akkor túlélted a mutatványt! Ezért megjutalmazlak egy Gyakoris Vodkás Érdemrenddel!
20/32 anonim válasza:
Köszönöm a kitüntetést!
Végre elértem valamit a gyakorin. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!