Milyen hasonló kérdéseket ismertek?
Figyelt kérdés
Ihatsz egy pohár szabadon választott italt de kikötéssel.Nem lehetsz bent se kint,nem lehetsz se lenn se fenn.Meglehet inni de hogyan?Ismertek hasonlókat?2023. márc. 18. 18:26
21/32 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy sikerült! Egyébként a következő fokozat a fél liter vodka elfogyasztása utáni 10 másodpercig tartó féllábon állással érhető el, de azt még én sem bírtam teljesíteni.;)
22/32 anonim válasza:
Nekem sikeült az,hogy egy kézzel támasztottam a falat és egy lábon álltam.
Kipróbálom a következő fokozatot,csak áruld el,hogy a lábam melyik felin álljak?
Térdtöl lefelé vagy felfelé? :D
23/32 anonim válasza:
A törvény szerint a mutatványt teli talpon kell teljesíteni.
24/32 anonim válasza:
Ah,igy már mindjárt más.
Valószínű,hogy félre értettem valamit.
Most besétálok a balesetire,hátha vissza varrják a lábam alfelit.
Ha nem,akkor jó lesz mankónak.
25/32 anonim válasza:
Mi történt? Hátrahajlásból próbáltál meg tigrisbukfencezni?
26/32 anonim válasza:
Nem,csak jobbra fordultam mert úgy emlékeztem,hogy az ágy baloldalán fekszem.
És mellettem csak az üres tér volt meg egy flaska víz.
Ráestem a flaskára és kiszúrta a fülem.
27/32 anonim válasza:
Hát, ez gyalázatos! Az az ominózus vizes b*szás nekem is kiszúrta volna az orrom.
28/32 anonim válasza:
Erről eszembe jutott,mikor vízágyunk volt,mindig ki kellett menni a kanapéra szexelni.
29/32 anonim válasza:
Megvan! Schrődinger kutyafája!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!