Milyen hasonló kérdéseket ismertek?
Figyelt kérdés
Ihatsz egy pohár szabadon választott italt de kikötéssel.Nem lehetsz bent se kint,nem lehetsz se lenn se fenn.Meglehet inni de hogyan?Ismertek hasonlókat?2023. márc. 18. 18:26
1/32 anonim válasza:
"hozz is, meg ne is, legyen is, meg ne is."
a népmeséből
2/32 A kérdező kommentje:
1 # asszociáltál,értem,válasz?
2023. márc. 18. 18:40
3/32 anonim válasza:
Tudja a tarka lóf*sz, én iszok egyet.
4/32 anonim válasza:
Az ajtóban vagyok guggolva pórázon szívószállal avokádód szürcsölve…
…várom a kérdező válaszát.
5/32 A kérdező kommentje:
4# Az ajtó már jó , de mivel gugolsz így lenn vagy.Állsz az ajtóban, a térdeddel kitámasztod magad,a másik lábad is felemeled szintén a térdeddel támasztiod meg magad,így középen vagy.jó szürcsölgetést!
2023. márc. 18. 19:10
6/32 anonim válasza:
Kösz.Fincsi szürcsi.
De mivel guggolok nem lent vagyok.
Akkor ülnék…
Viszont ha állok az ajtóban és a térdemmel kitámasztom magama,másik lábam is felemelem akkor adódik hogy az egyik lábam is fel van emelve nem csak a másik.
Ezért lebegek mint egy szelem.
7/32 anonim válasza:
Úristen, ne! Vodka került a szívószálba!
10/32 A kérdező kommentje:
9 # Igen ismerek.Rendelünk kettő korsó sőrt és egy felest.A sőr az enyém a rövid ital a tiéd.Azt állitom én hamarabb megiszom a kettő korsó sőrt mint te azt az egy felest, a kikötésem senki nem nyúlhat a mások poharáhóz és egy korsó előnyt kérek.Igaz vagy hamis az állitásom?Fogadnál velem?
2023. márc. 19. 10:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!