2/13 anonim válasza:
Nem. Engem bekapartak egy romos lépcső alá. Aztán bedobtak egy mocsaras csatornába. A tesvèrem darabjait meg hamuban sült pogácsának tálalták fel...
3/13 anonim válasza:
#2, én ettem meg, nagyon finom volt.
4/13 anonim válasza:
Én vagyok a sekrestyés, úgyhogy saját magamnak harangoztam.
5/13 anonim válasza:
Nem hallottam mert süket vagyok
6/13 anonim válasza:
Ezt a mélységes humort! Jár a keksz!
7/13 anonim válasza:
A "te temetéseden" kifejezés jelentése nem teljesen egyértelmű számomra, de ha a temetésedre gondolsz, akkor általában nem szoktak harangozni. Azonban a temetési szertartás részeként lehet harangozás, amikor az elhunytat a sírhoz vagy a ravatalhoz kísérik, és a harangok búcsúztatják őt. Emellett egyes vallási hagyományokban a temetés előtt és után is szokás harangozni. De ha másra gondoltál, akkor kérlek pontosítsd a kérdést, hogy jobban tudjak segíteni!
9/13 A kérdező kommentje:
Válaszolt a ChatGPT a 7-es válaszban 😀
Ez humor, de ő komolyan vette. Azért mégis adtam neki egy pipácskát.
Ez humor kategória, ezért a kérdésem is morbid humornak lett szánva.
Már akartam is írni, hogy csak olyanok írjanak, akik már meghaltak.
2023. márc. 2. 11:23
10/13 anonim válasza:
Igen harangoztak,mert az urnából üvöltöttem ,hogy harangszóra volna jó idebent rágyújtani egy felesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!