Ha meghalnál. Te megnéznéd a saját temetésedet?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy kik mennének el kik nem stb...2010. jan. 17. 00:03
1/16 anonim válasza:
ha lenne rá lehetőségem én megnézném :S
2/16 A kérdező kommentje:
jó lenne...
2010. jan. 17. 00:20
3/16 anonim válasza:
Én nem, az olyan izé lenne, nézni a sok bőgő embert akik szipognak ott miattam. Fogalmuk sincs hogy nekem már sokkal jobb lesz akkor... inkább bulizniuk kéne.
4/16 anonim válasza:
Dehogy :'( olyan szomorú lenne :'(
5/16 anonim válasza:
hát nem nézném meg a sok műkönnyet, meg nem hallgatnám a sok álszent megjegyzést, hogy áldott jó ember volt. az életben mennyi mindenkinek milyen rossz voltam, rosszabb, mint bárki más, aztán meg hirtelen hogy megjavulok.
színészek
na ezekre nem lennék kíváncsi
6/16 anonim válasza:
Há persze! Az lesz a legnagyobb buli egész életemben! Olyan partit csapok, hogy hejehujahaj. Kimászok a koporsóból és mindenkivel táncolok.
7/16 anonim válasza:
Én ha megtehetném meg nézném, de valamilyen szinten fájna, hogy a családom és a barátaim, rokonaim miattam szenvednek, sírnak és fáj nekik, hogy én már nem vagyok. :(
8/16 anonim válasza:
Igen, mert kíváncsi lennék, hogy ki megy el, illetve ki játsza meg és ki szomorú tényleg.
9/16 anonim válasza:
Hú nekem minden álmom hogy megnézzem de tényleg milyen nagy lenne ha tényleg sikerülne :D meg hogy megtudják a barátok szülők hogy meghaltam azt is akarom látni .:P
10/16 anonim válasza:
Persze.. csak nem mindegy, hogy milyen temetésem lesz, azaz a családtagjaim megszervezik-e, vagy nem is lesznek rokonaim, és tömegsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!