Ha meghalnál. Te megnéznéd a saját temetésedet?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy kik mennének el kik nem stb...2010. jan. 17. 00:03
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e, de mindenképp megnézném, hogy ott van-e az a srác, akivel elég bonyolult a kapcsolatunk, és sosem tudom, mit érez. Meg ő se tudja, én mit érzek. De fájna, hogy a csládom, barátaim szenvednek, meg az a lány, akivel jó barátnők vagyunk/voltunk, de vmit nagyon elszúrt, és még nem bocsájtottam meg neki, mert nehéz... Szóval fájna, hogy nem tudná, mi van.
12/16 anonim válasza:
Hát megnézném, de tuti végig bőgném az egészet.
13/16 anonim válasza:
mindenképpen megnézném. nagyon sajnálnám a családomat, és a barátaimat, de nagyon kíváncsi lennék, kik vannak ott. biztos lenne olyan is, akiről azt gondolnám, eljönne, és mégsem. és olyan is, akiről nem gondolnám hogy eljönne, és mégis.
(na meg arra is kíváncsi lennék hogy azok a zenék mennének e, amiket már mondtam hogy szeretnék a temetésemen :))
14/16 anonim válasza:
Naná! Jót röhögnék,hogy milyen baromi kevesen vannak ott a koporsó mellett,meg milyen rém megkönnyebbült tekintetük van!
15/16 anonim válasza:
Elszomorító egyesek válasza, hogy milyen félvállról veszik a saját halálukat és ráadásba hozzáírnak nevető arcot, meg hülyeségeket. Elszomorító....
16/16 anonim válasza:
Noooormááális?
Há' Maaargit!
Már hogy néznéd a saját temetésed, ha már halott vagy?
Kijösz a koporsóból és nézed, ahogy dobálják a földet a gödörbe?
Noooormááális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!