Kicsit furaaa. Hogyan képzeled el a temetésedet?
Én normális ruhákban szeretném hogy eltemessenek amiket általában hordok...Fekete koporsót szeretnék. A temetésen pedig MCR-től a Black Parade vagy a Fake Your Death szólna. A pap ne kezdjen el arról hadoválni hogy jó ember voltam hanem méltóan búcsúzzon. Pl olvassa fel a verseimet vagy a kedvenc számaim listáját ilyesmi...Tort sem akarok...inkább mindenki gyújtson otthon egy gyertyát a lelkemért
Te hogy képzeled el a tiédet?
15/L
Ennyi idősen én is imádtam az MCR-t. Megszállottan =)
Jó volt ezt így olvasni.
Az egyházi temetés nem feltétlenül szebb, mint a nem egyházi, sőt. Láttam ezt is, azt is (sajnos) Tehát ez a vélemyényem. Mindenesetre egy szép fekete ruha. Egyébként a dolog attól is függ, hogy az ember hogyan hal meg végül. Elég morbid erről beszélni, elképzelni.
En nem szeretnem, ha eltemetnenek. Hamvasztas, urna elhozasa, hamvak szetszorasa a kedvenc folyomba. Jelenlet: 2-3 ember.
Egyszer reszt vettem egy igazi kinai temetesen - azota atertekeltem a temetesi szertartast es a magyar viszonyok szerint "kotelezo" zabalast ("tor") meg a "kotelezo" nagyszinpadi zokogasokat.
Egyebkent meg:
Oly könnyű végakaratom
Hisz nincs mit elosztanom.
A vándor sorsa mostoha
Guruló kövön nincs moha.
A testem, ó ha mód van rá
Hamvasszák porrá, hamuvá
Vidám szellők fújják szét,
Hol tarka, virágos a rét
Talán hervadt virágra hull,
s az feléled tőle, kivirul
fehér koporsó...de lehet hamvasztás lenne egyszerűbb...
ne jöjjön el senki, ne sírjon senki utánam...és főleg ne szónokoljon a pap rizsát...dobozolnak, elásnak vége...nem akarom, hogy másoknak ez probléma legyen...simán legyen gyors egyszerű és ne húzzák hülyeségekkel...ne is legyen ott senki...ateista vagyok szóval a papnak nincs helye ott...nem megyek a mennybe, csak a testem a földbe, a lelkem és az elmém elválik a testemtől...
Olyan szép gondolatokat írtatok :) az a vers ténleg szép
Megjegyezném hogy nem áll szándékomban megölni magam vagy ilyesmi!! Isten ments! Csak úgy elgondolkodtam ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!