Mi a véleményed istenről, hogy képzeled el?
Először is bocsánat, de ez a kérdést nem mertem ezotériába tenni.
Mit gondoltok, milyennek képzelitek el istent?
Sok szempontot hallottam és nyilván meg van a sajátom is, de érdekelne még több emberé.
Egy fehér fényű, nagyon fényes "cuccnak" képzelem, a teremtő energiaként képzelem el. De tegnap megnéztem a Stephen Hawking Grand Design-t és bár furcsa, hogy az ősrobbanást semmi nem idézte elő, elfogadom amíg nem tudok okosabbat. Ő azt mondja, mivel előtte semmi nem létezett, idő sem, következésképpen Isten sem létezhetett. Pff...
Na erre varrjon gombot az egyház, a sok vallási vezető :P
Szerintem Isten, egy mindenható, hatalmas, mindenkifelet uralkodó Úr, aki egy hatalmas királyiszékben ül, körülötte millió angyalal, és sugárzik belőle a jóság és a szeretet, és fényt áraszt az Ő híveire, mivelhogy a Biblia valami olyasmiről ír, hogy az égi városnak nem lesz majd szüksége a napra, sem a holdra, hogy világítsanak benne, mert maga Isten dicsősége lesz a világoság.
Hát úgy nagyából nekem ez a véleményem!
És azok a törvények hogyan jöttek létre? :)
Tudod, én nem kételkedek semmiben, de a "Nagy bumm" körül van egy kérdés, amit a ma lévő fizikai törvényekkel nem lehet megmagyarázni. Konkrétan, hogy a Semmiből hogy lett valami? És mi okozta ezt?
Valahogy létre kellett jönnie.
Akkor ennyi erővel a világegyetem sem jött létre, mindig volt, van és lesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!