A helyett, hogy mindenki magával van elfoglalva nem szebb látvány ez? (ez egy kép istenről)
Figyelt kérdés
:P
nem vagyok hívő^^
azért el kéne gondolkozni, hogy mennyire szép dolgok vannak az életben. és nem avval foglalkozni, hogy jaj hogy nézek ki.. úristen magányos maradok, most ki fog engem megdugni? stb csak egy percre álljatok meg a nagy rohanásban , reggel fényképeztem :)
2011. dec. 9. 11:30
1/19 anonim válasza:
tényleg szép (: jó korán kelhettél :D
2/19 A kérdező kommentje:
nem bírtam aludni :D
2011. dec. 9. 11:36
3/19 anonim válasza:
Csak azt ne mond, hogy ufot akartál lefotozniXD Amúgy az élet nem csak arról szól, hogy bámulod az eget.
4/19 anonim válasza:
Én is láttam. Felénk is ilyen szép volt. Már bánom, hogy nem kaptam le. :) 20/F
5/19 A kérdező kommentje:
Ezen most jót röhögtem, de remélem azért érted mit akarok ezzel mondani :)
2011. dec. 9. 11:41
6/19 anonim válasza:
4es vagyok és 3asnak: "Az élet nem arról szól, hogy bámulod az eget"?
Nem hát. Nem is kell bámulni az eget. Az ilyen dolgok ott vannak a szemünk előtt csak nem vesszük észre, mert mindenki azzal foglalkozik , túl kicsi e a f@sza vagy h jól néz e ki
7/19 anonim válasza:
Kérdező! az utolsó kinek szólt??
8/19 bánomisén válasza:
11:39
Valóban nem, de időnként megéri fölnézni :-)
Kérdező, szép a fotód! És mellesleg igazad is van :-)
9/19 A kérdező kommentje:
" Csak azt ne mond, hogy ufot akartál lefotozniXD Amúgy az élet nem csak arról szól, hogy bámulod az eget."
Neki szólt :)
2011. dec. 9. 11:48
10/19 anonim válasza:
Nagyon szep :)) hihetetlen hogy vannak meg ilyen emberek :) ! (persze, jo ertelemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!