Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy nem szép látvány egy szőrös csaj?
Tudjátok, én is epilálok, mert jobban érzem magam, de az ilyeneket visszaküldeném 100 évvel ezelőttre, amikor bizony azt nézték ki, aki borotválkozott. Vagy inkább a Napkirály időszakába. Akkor a franciák kéthetente-havonta fürödtek, és mégis volt gusztusuk az orális szexhez...
A higiénia pedig: az emberen a szőr azért fejlődött ki, hogy melegítse és védje a testét, pl. a hüvelyt a fertőzéstől. Hoppá.
Tisztázzuk, 20
Tudjátok, én is epilálok, mert jobban érzem magam, de az ilyeneket visszaküldeném 100 évvel ezelőttre, amikor bizony azt nézték ki, aki borotválkozott. Vagy inkább a Napkirály időszakába. Akkor a franciák kéthetente-havonta fürödtek, és mégis volt gusztusuk az orális szexhez...
A higiénia pedig: az emberen a szőr azért fejlődött ki, hogy melegítse és védje a testét, pl. a hüvelyt a fertőzéstől. Hoppá.
Tisztázzuk, mostani nézeteket vallok, teljes mértékben magaménak mondom az epilálást, de a hátam borsódzik a tökéletes pasiktól, akik kiakadnak egy rohadt szőrszálon, "mert nem nőies". Ha nem hús-vér embert akarsz társadul, vegyél guminőt, az nem fog szőrösödni.
Engem nem zavar annyira mint másokat. Jó,ha a lány karján,hátán van sötét szőr,az nem éppen szép,meg a látható bajusz sem,de nem várom el a barátnőmtől,hogy mindig csupasz legyen mindenhol. Ha nincs frissen szőrtelenítve a lába,hónapja,engem ugyan nem érdekel,puncival kapcsolatban pedig direkt megkértem,hogy hagyja meg legalább a szemérem dombon a szőrt,szerintem kifejezetten szexi.Nem értem,hogy mások mért vannak ennyire fennakadva a szőr témán...
23/F
Nyilván nem sok embernek tetszik, ha fekete bajsza van egy lánynak.
De azért a ló túloldalára sem kellene átesni. Manapság már néhány apró szőrszálon is annyit poblémáznak az emberek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!