Hogyan képzeled el a jövőt 200 év múlva?
Ma, lefagyasztanak, és felébredsz 200 év múlva, te hogy képzeled el a jövőt?
(Kérlek fejtsd ki bőven, hogy hogyan is képzeled el)
Hát nem csodálkoznék, ha sugárzó pusztaságot találnék magam körül.
Hogyan? Omladozó városokkal, megsemmisült ózonréteggel, égető nukleáris sugárzással és nullához közelítő emberi populációval.
De ne legyen igazam.
A: minden szép, modern és jó, a legtöbb dologra találtak megoldást, az emberek szabályok közt, de biztonságban jólétben élnek.
B: Az egész világ mintha egy hatalmas szemétdomb lenne, túlnépessedés miatt hatalmas a szegénység.
tömegnyomor.nagyon sok ember.főleg az igénytelenebbik fajtából.hatalmas árok szegények és gazdagok között.
olyan technológiák,amiket még el sem tudunk képzelni.
drágaszág.
Akkor már az én véleményem is.
Az én jövőképem szerint:
2 kaszt lesz. Szegények és a gazdagok. A szegények vagy különféle övezetekben élnek, vagy a város "alsó részein".
A gazdagok pedig a város felhőkarcolóin éldegélnek, vagy a földön nagy, modern villákban.
Olyan találmányok lesznek, amikről még álmodni sem merünk. Az űrutazás mindennapos lesz.
Ez az én világképem :)
Hasonlóan, mint, ami most van, csak több felesleges kacattal, luxussal.
Ugyanúgy lesznek végletek az emberi szellem terén: magasabb rezgésű és lelkületű emberek, és ostobák, hiszékenyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!