Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyennek képzeled el 30 év...

Milyennek képzeled el 30 év múlva a világot? Vagy a jövőt?

Figyelt kérdés

Én olyannak hogy az autók lehetséges hogy repulni fognak.

Az uzletekbe és gyárakba robotokat fognak alkalmazni.

Olyan modern elektronikai világ lesz vagy hogy mondjam?!

Én a ti véleményeitekre lennék kíváncsi!

2010. aug. 24. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden csupa rom,csontvázak,HK-k,endoskeletonok.
2010. aug. 24. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Amit leírok, az talán több, mint 30 év :) Az emberiség mindenképp feszegeti a Föld határait, a bolygónk nem tud nyersanyagot adni, ezért csökkenteni kell a felhasznált energia mennyiségét. Ezt két úton lehet megoldani:

1. Szerintem genetikailag megtervezett emberek lesznek, a genetika baromira előre fog törni. Nem lesznek öröklődő betegségek, nem lesznek fertőző betegségek (mivel az emberek ritkán érintkeznek egymással, ld. lejjebb), egyszóval az egészségügyi ellátásra sokkal-sokkal kevesebbet kell majd költeni.

2. Az emberek virtuális valóságban fognak élni. Mindenkinek lesz egy kis lyuk, de felveszi a virtuális valóság szemüvegét, és máris egy hatalmas lakásban van :) Képzeld el, hogy elmehetsz úgy randizni, sportolni, kirándulni, stb., hogy gyakorlatilag nem kell kilépned a lakásból. Körbejárhatod a Földet úgy, hogy egy fillérbe sem kerül :) RENGETEG pénzt és energiát, nyersanyagot lehet ezzel spórolni, ha leredukáljuk a szállítást és a közlekedést. Otthonról is dolgozhatnak majd az emberek, például egy orvos majd úgy műt, hogy ki sem lép a lakásából :) Bulizni is lehet majd a virtuális térben, hiszen addigra már jobb is lesz, mint az igazi :) Egy virtuális buli pedig sokkal kevesebbe kerül, mint egy igazi.

Ezzel párhuzamosan pedig szerintem menni fog új bolygók kolonizálása, hogy újabb és újabb nyersanyagokat, energiahordozókat tudjunk hasznosítani, ha a Földé már elfogyott.

2010. aug. 24. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
30 év múlva már csak kráterek fognak emlékeztetni arra hogy a Földön valaha volt élet
2010. aug. 24. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se marad itt már semmi harminc év múlva, legalábbis emberek biztos hogy nem.
2010. aug. 24. 23:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Miért nem lesznek emberek 30 év múlva ugye nem a 2012-világvége miatt!

:)

2010. aug. 26. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

2 lehetőség van: Világvége2012 vagy aranykor.

Ha az emberek át tudnak térni a fosszilis energiaforrásokról a megújuló energiaforrásokra akkor eljöhet az aranykor, de ehhez társadalmi szemlééletváltásra van szükség.

Ha nem változtatunk akkor rohanunk bele a szakadékba és...

2011. dec. 10. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
A homosapienst felváltja a transzhumán, a gépiesedett ember. Világkormány lesz, kulturák eltünnek , 6 milliárdal kevesebben leszünk, az ipari világ kiteljesedik, egyértelmű hogy emberi munkaerőnek nincs semmi jövője, csak a gép lesz, ez már ma is kirjzolódik, és nagyon ütemesen haladunk ez felé. A felső 1 milliárd élni fog, a többiek nem. Elektromos autók lesznek. Betegség, öregség, háború megszünik. Minden munka ami ezekkel kapcsolatos mind megszünik. minden más lesz. Pénz sem lesz. Közös nyelv viszont igen. Nagyon sza.r jövő elé nézünk szeirntem. Ez a jövő csak bizonyos embereknek adatik meg, a többiekre nem lesz szükség soha többé.
2012. jún. 27. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!