Semmilyen, ne is legyen temetésem, hamvasszanak el és szórják szét valahol.
Aki emlékezni akar rám az így is tud, a többi meg csak pénzkidobás.
Nincs, de a zene felesleges felhajtás. Egyes etnikumoknál szokás a hintó, zene stb. Az én és mi kultúránknak ez nem szerves része. Én sem ragaszkodom a temetéshez egyébként. Semmi sincs ingyen ez tény, de nekem rosszul esne, ha a családomnak ekkora plusz költséget okoznék. Nyilván akkor már nem fáj, de nekem rossz erre rágondolni is. Eleve fájdalom valakit elveszíteni, nemhogy még egy vagyont áldozni erre. Nyilván normális ember becsülettel kiszolgálja az életét, ahogy a családját is, ellátja a gyerekeket, szereti a párját, gondoskodik mindenkiről. De a tisztelet kimutatásnak nem az a fő módja, hogy veszel méreg drága sírt, és zenét hozol oda.
Nyugodtan vonj párhuzamot a tegezés, magázás között! Ugye valaki magázva is lehet bunkó. Ugyanígy, ha valaki szereti a másikat és tiszteli teljesen mindegy miként emlékszik meg róla, de az a fő, hogy ne feledje el.
beni unutma
az mindegy hogy szöveggel, vagy "csak zene" változat
nem túl vidám de nem túl gyászos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!