Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek mérges lenne...

Szerintetek mérges lenne anyukám, ha megprankkelnem a főztjét?

Figyelt kérdés

Holnap fog főzni, mivel jönnek látogatóba a rokonok. Arra gondoltam, hogy ma este kicserélném a sót a cukorral, tehát felcserélném a sótartó és a cukortartó tartalmát. Így amikor cukrot tesz bele akkor az igazából só lesz, amikor pedig sót akkor az meg cukor.

Szerintetek mérges lenne? (Szerintem a vendégeknek így is ízlene a főztje)

2022. dec. 17. 13:11
1 2
 11/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Szerintem nem kapnád meg a montenbájkot.
2022. dec. 17. 14:12
 12/18 NTBS ***** válasza:
100%
Biztosan. Én megettetném veled az egészet.
2022. dec. 17. 14:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor ti hogyan prankkelnétek meg a helyemben?
2022. dec. 17. 18:09
 14/18 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Akkor ti hogyan prankkelnétek meg a helyemben?"

Én szimplán csak segítenék neki. De nem rondítanék bele semmibe. Biztosan tudja, hogy milyen idióta lánya van, tiszta frászban lesz, hogy mi lesz.

2022. dec. 18. 01:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Átmegyek hozzád, aszalt barackot csinálok a hamvas barackodból, miközben hangosan kiabálod a nevemet, biztos meg fog lepődni rajta amikor kimegyek a szobádból, te meg térden csúszva könyörögsz a folytatásért. Persze még utoljára g*rincre váglak, amolyan kegyelemféleképp, de ennél többre ne is számíts!

Na meg persze gumit azért húzok:

Megkímélem az emberiséget a génjeid továbbadásától.

2022. dec. 18. 03:47
 16/18 anonim ***** válasza:

" ti hogyan prankkelnétek meg "

Mert ugye föltétlenül egy legalja primitív szarkupacnak kell lenni, ugye?

Csak mert ezt láttad a tiktokon, és mindenképpen be kell állni a birkák mögé a sorba.

Csak azt felejted el, hogy a birkák fő kolomposai dollár milliókat keresnek ezzel, és röhögnek az olyan birkákon, akik követik őket!

Anyád hányszor b@szott ki veled?!

Telerakta kutyaszarral a kapucnidat, és úgy küldött el suliba?

Vagy uzsonna helyett egy anál vibrátort csomagolt, és hónapokig rajtad röhögtek?

Vagy csak úgy szimplán ok nélkül utálod a saját anyádat?

Ha már tudsz írni, meg internetet használni, bőven elég idős vagy ahhoz, hogy átláss egy ilyen helyzetet, és mondjuk segíts neki, ahol tudsz, ahelyett, hogy hátráltatnád!

Az ilyenekre mondják, hogy minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai (gyereke!!!) van!

Kitől várjon az ember támogatást, ha nem a saját családjától?

Nem kell háborogni a sértegetésen, el kéne rajta gondolkozni, miért váltja ki tömegesen az emberekből ezt a reakciót!

A saját anyámnak köszönhetem az életemben a legtöbbet, és bármi történhet, bárhogy alakulhat az élet mindig biztos pont, és mindig lehet rá számítani!

Nálad ez nem így van? Vagy miért nincs benned tisztelet?

Mondom, én nem megsértődnék ezen, hanem jó lehetőséget látnék benne a nevelésre! Remélném, hogy jól kiröhögnéd magad ezen a fantasztikus, minden elsöprő, rekeszizom szaggató, oltári nagy poénon, hogy elb@szod a vendégek kajáit, mert hogy a következő hónapokban mosolyogni se lenne kedved, azt garantálnám!

2022. dec. 18. 06:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Mérges lennél ha megprankelném a 3.14nádat? Beletennék egy ordas nagy 🌲szt, aztán csodálkozhatnál, persze élveznéd is rendesen, de én csak megvetéssel néznék rád, hogy mit akar ez a kis p.

Persze nem kéne onnantól aggódnod sem, hogy valaha is monoxid problémád lesz, majd meglátod kinek a 🌲sza a legnagyobb e vidéken.

Őszintén, hány éves vagy?

Írd meg aztán nem lesz több hasonló gondod kiscsaj, elmúltál 18 megyek aztán megcirógatom a pocid belülről, remélem fogtad, mert ha nem, akkor odamegyek és nagyon csúnyán fogok nézni rád, aztán majd csodálkozhatsz, miért áll ki egy fél méteres 🍓 fejű a hátsódból, hát ne csodálkozz, kis ember nagy bottal jár, ahogy mondani szokták, na megengedem hogy írj privátot, aztán el is húzok, de nehogy elfelejtsed szívem, mert a végén fehér karácsonyod lesz, azt meg nem akarod, na hali.

2022. dec. 21. 04:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Öcsém, neked elment az eszed a jólétedben. Mindenki mással kicsesznél, nem csak muteroddal. Oda lenne a sok munka, mert a kaja nem főzi meg magát, meg az alapanyag és nem lenne mit adni a vendégeknek. Én muterod helyében szépen megetetném veled az egészet. Amíg van, addig nem kapnál mást. Utána is csak kenyeret meg vizet vagy fél évig. De lehet h kiraknálak a házból pár napra a kutya mellé és azt kapnád, amit a kutya kap és csak akkor, ha te is ugatsz, amikor a kutya is ugat. Csak hogy vicces legyen egy kicsit a szomszédoknak is.
2022. dec. 21. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!