Kislányom első szülinapja előtt próbaképpen megsütöttem a túrótortát, amit terveztem!....Hát...egyáltalán nem olyan lett sem mennyiségben sem minőségben, mint amilyennek kellett volna. Próbáltam a legnormálisabb recept szerint sütni, és önhibámon kívül a piskóta nem lett normál tortaméretnek megfelelő, a krém pedig( túró, vaj vanília puding, citromhéj, cukor) csomós, a túró benne darabos, a vaj sem keveredett el rendesen, szóval katasztrófa, pedig mindent a leírás szerint csináltam! Aki sütött a babájának és jól is sikerült, leírná nekem a torta receptjét? Kérek mindenkit, hogy csak olyan receptet küldjön ami ki lett próbálva és jól is sikerült, mert nem szeretnék még egyszer melléfogni. Ja, és nem ragaszkodom a túrótortához. Rendelünk is egyet, de szeretnék Neki én is sütni! Köszönöm a segítséget!
2010. jún. 28. 10:22
1/5 anonim válasza:
Magadnak csinálod a tortát, vagy a babának? Mert neki semmi ilyesmire nincs szüksége. Puding? (Tartósítószer, ízfokozó, műanyag?)
Ha valóban a gyereknek csinálnád a tortát, akkor leraknál egy tálba bébikekszet, ráöntenél natúr joghurtot, arra valami gyümölcspépet, megvárnád, míg megpuhul a keksz, beletűznél egy gyertyát, és akkor talán a gyerek is ehetne a saját szülinapi tortájából...
nekem bevált. amúgy a piskótáját én megvettem. Igaz, 4 éves lányomnak csináltam
2010. jún. 28. 10:36
3/5 anonim válasza:
A túrót átnyomtad krumplinyomón? Mert akkorelvileg nem szabad, hogy darabos legyen,és nagyon fontos, hogy a vaj is puha legyen. Szerintem egy 1 éves gyermek már ehet ilyent. Gondolom nem mindennap eszik pudingot, és nem az egész tortát ő eszi meg egyedül. Nem kéne ennyire túlzásokba sem esni az egészséges táplálkozással kapcsolatban.
2010. jún. 28. 10:43
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! A kioktatást, és a cinikus hangvételt tartsd meg másnak, nem hiszem, hogy egy túrótorta egy 1 éves gyereknek olyan mű és egészségtelen lenne, arról nem is beszélve, hogy az egész torta kb. fél csomag pudingport látott. Én sem tömöm a gyerekem bolti kész desszertekkel, és amennyit Ő ebből enne, az nem mennyiség. A gyerekedet pedig ezzel az erővel tedd búra alá.
A többiek válaszát köszönöm, várom a további recepteket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!