Szerintetek mérges lenne anyukám, ha megprankkelnem a főztjét?
Holnap fog főzni, mivel jönnek látogatóba a rokonok. Arra gondoltam, hogy ma este kicserélném a sót a cukorral, tehát felcserélném a sótartó és a cukortartó tartalmát. Így amikor cukrot tesz bele akkor az igazából só lesz, amikor pedig sót akkor az meg cukor.
Szerintetek mérges lenne? (Szerintem a vendégeknek így is ízlene a főztje)
Én nem lennék mérges, élvezném a helyzetet! :D
Kiváló lehetőséget látnék benne, egy remek nevelési szituációra!
A vendégeknek max rendelnék valami ételt, és jó hosszan, részletekbe menően elmagyaráznám nekik, hogy erre azért van szükség, mert a család kutyája rossz fát tett a tűzre.
És utána jönne el az én időm!
1 hónapon keresztül etetnélek szarral!
Ecetes húsleves, cukros pörkölt, ehetetlenül sós bármi!
Ha nem eszed meg, másnap ugyanaz van!
Ha ki mered nyitni a pofád, plusz egy hét!
Örök életű traumát okoznék egy ilyenért!
Addig csinálnám, amíg megint elkezdenél ágyba hugyozni!
16 év alatt nem engedélyezett ide a regisztráció, mit keresel itt?
Ha viszont 16+ évesen csak ennyi eszed van, akkor nyilván fogyatékos vagy és anyád már hozzászokott az elmebajodhoz, nem hiszem, hogy meglepi.
Na, egy "újabb reménysége a jövőnek"!
Ne anyád idegeivel játsszál, van baja miattad elég! Foglald el magad idióta valami hasznossal!
Azért van egy határ amit nem illik átlépni. Kérem ne sértegessenek, inkább a kérdésre adjanak értelmes választ!
Csak egy kis tréfát akarok, semmi durvát amitől megromlana a kapcsolat. Az ilyen kis csínyektől inkább pont hogy erősödik.
"kérdésre adjanak értelmes választ!"
Ennek alapfeltétele, hogy legyen egy értelmes kérdés!
Hülye kérdésre, hülye válasz!
Semmiféle igényt nem támaszthatsz a válasz minőségére, egy ilyen kérdésnél!
Az eddigi válaszok sértegetésének ez az értelme! Hogy vedd észre magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!