Egy teljesen uj muveszeti stilus megalkotasahoz szeretnek tanacsokat kerni. Mik azok a fontosabb pontok amikre mindenkepp figyeljek oda?
Figyelt kérdés
A napokban par rosszabb ebedeles utan arra gondoltam,hogy a latottak alapjan muveszi szintre emelem a tehetsegemet. A cel lenyegeben annyi lesz hogy a belso wc csesze falara megprobalok mintakat szarni es igy elhiresulve eladni oket es ezzel nagy vagyonra szert tenni. Milyen lehetosegeim vannak ebben a kulturalis retegben?2022. máj. 12. 13:35
2/7 A kérdező kommentje:
azert valami csak akad, hiszen egy teljesen uj iranyzatrol van szo.
2022. máj. 12. 14:33
4/7 A kérdező kommentje:
Csak meg kell talalnom az erdeklodoket es jo kapcsolatot alakitani veluk.
2022. máj. 12. 14:45
5/7 anonim válasza:
Szerinted az vicces, ha az embernek kifordul a bele az undortól?
Milyen értelmi szinten sikerül ezeket összehozni?
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam egy kiallitason ahol drotokbol es wc cseszekbol volt kiallitas. Nyilvan a felbevagott nyul es a kiforditott no nagyobb erdeklodest valtott ki. Ha valakit erdekel akkor a "yorkshire sculpture park"-ba latogasson el. Itt a promo video: https://www.youtube.com/watch?v=tVkdY2dp8YU
2022. máj. 12. 15:41
7/7 anonim válasza:
Nos, engem érdekelne. Akár mint szponzort is. Hol tudnád bemutatni a tehetséged? Jó ötletnek tartom, ne hagyd magad lebeszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!