Ha maghalnátok és az alábbi 6 lehetőség közül kell valasztanotok akkor melyik lényként reinkarnálódnátok?
1/ Nácizombi
2/ Fúriafűz
3/ Gyugyu
4/ Szuperzsidó
5/ Perselus Piton
6/ Random kisorsolják
+1/ erősködnétek hogy egy másik opciót akartok (ha ezt választjátok akkor érvelnetek is kell, ezt megtehetitek kommentben)
Énne ezzé szeretnék reinkarnálódni: [link]
Mármint konkrétan a linkké, mert ugyen nem csak főnév lehet.
És szerintem sikerülni is fog, ugyanis beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de csak egyszer élünk!
#52 Ugyebár azért iratkoztál be a tanfolyamra, mert egyszer élünk.
Hát de reinkarnálódásról beszélünk, haver.
Jaja, teszem azt amit jónak latok.Aztán meg majd kiderül, jó volt e vagy sem.
Van egy keleti film, a gyerek ráköt egy békára egy követ és szórakozik rajta.Meglassa a tanítója vagy az apja, már nem tudom és feldühödik ezen.Büntetésből a gyereknek is követ kell cipelnie.
Mondjuk kezdem azt megérteni ,hogy állóvizet kell tartani, nem azt ,hogy minnél több dolognak ártani, mert az egy tornadót idéz elő.Minnél több dolognak ártunk, annál több dolog fog ártani a másiknak is...
Valahogy az univerzum ,vagy barmi is az ,idővel kiegyenlíti a számlat.Szóval az egyensúly szerintem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!