Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha maghalnátok és az alábbi 6...

Ha maghalnátok és az alábbi 6 lehetőség közül kell valasztanotok akkor melyik lényként reinkarnálódnátok?

Figyelt kérdés

1/ Nácizombi

2/ Fúriafűz

3/ Gyugyu

4/ Szuperzsidó

5/ Perselus Piton

6/ Random kisorsolják

+1/ erősködnétek hogy egy másik opciót akartok (ha ezt választjátok akkor érvelnetek is kell, ezt megtehetitek kommentben)

2021. okt. 27. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
#50 Legfőbb szupererőm mások csesztetése és kijavítása lenne
2021. nov. 27. 23:51
 52/63 Rick ***** válasza:
100%

Énne ezzé szeretnék reinkarnálódni: [link]

Mármint konkrétan a linkké, mert ugyen nem csak főnév lehet.

És szerintem sikerülni is fog, ugyanis beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de csak egyszer élünk!

2021. dec. 13. 21:27
 53/63 A kérdező kommentje:
52: menő, egy link lennél ami egy répára mutat. Egyébként először egy Márkizayt gyalázó hirtetés ugrott fel mint mostanában mindig youtubeon. Én lehet egy gyűlölködő youtube hirdetés szeretnék lenni. Sok bennem a feszkó, végre levezetném valakin, akárkin.
2021. dec. 13. 22:28
 54/63 anonim ***** válasza:

#52 Ugyebár azért iratkoztál be a tanfolyamra, mert egyszer élünk.

Hát de reinkarnálódásról beszélünk, haver.

2021. dec. 15. 20:33
 55/63 A kérdező kommentje:
54: Micsoda logikai bukfencek. XD Szerintem viccből írta a válaszoló.
2021. dec. 16. 06:23
 56/63 Mansour ***** válasza:
De igazából az a vicc, hogy bár viccelni akart, mégis igazat írt. Mert az élet és a lét az két külön fogalom. Az élet az egyszeri és megismételhetetlen, a lét pedig örök (talán), és ha van reinkarnáció, az csak a lét folytonosságát jelenti, de az élet az mindig egyszeri és véges.
2021. dec. 16. 09:57
 57/63 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban gyíkokat békákat kínoztunk.Sokszor eszembe jutnak ezek a kis teremtmények.Következő életembe tuti meg leszek én is kínozva,ha nem még ebben az életben.
2021. dec. 16. 10:11
 58/63 Mansour ***** válasza:
Próbáld meg ledolgozni a rossz karmát, tégy jót a gyíkokkal és békákkal!
2021. dec. 16. 10:27
 59/63 anonim ***** válasza:

Jaja, teszem azt amit jónak latok.Aztán meg majd kiderül, jó volt e vagy sem.

Van egy keleti film, a gyerek ráköt egy békára egy követ és szórakozik rajta.Meglassa a tanítója vagy az apja, már nem tudom és feldühödik ezen.Büntetésből a gyereknek is követ kell cipelnie.

2021. dec. 16. 10:54
 60/63 anonim ***** válasza:

Mondjuk kezdem azt megérteni ,hogy állóvizet kell tartani, nem azt ,hogy minnél több dolognak ártani, mert az egy tornadót idéz elő.Minnél több dolognak ártunk, annál több dolog fog ártani a másiknak is...

Valahogy az univerzum ,vagy barmi is az ,idővel kiegyenlíti a számlat.Szóval az egyensúly szerintem létezik.

2021. dec. 16. 11:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!