Ha maghalnátok és az alábbi 6 lehetőség közül kell valasztanotok akkor melyik lényként reinkarnálódnátok?
Figyelt kérdés
1/ Nácizombi
2/ Fúriafűz
3/ Gyugyu
4/ Szuperzsidó
5/ Perselus Piton
6/ Random kisorsolják
+1/ erősködnétek hogy egy másik opciót akartok (ha ezt választjátok akkor érvelnetek is kell, ezt megtehetitek kommentben)
2021. okt. 27. 11:46
31/63 Wadmalac válasza:
Én saját magam enyhén feltuningolt verziójaként születnék újra.
Egyrészt ezt a testet már megszoktam, fene sem akar újat megtanulni.
Másrészt meg abban tudnám optimálisan jobban csinálni mindazt, amit ebben az életben elkeféltem.
32/63 Senior Séf válasza:
Én kukacként szeretnék reinkarnálódni. Annak nem izzad a hónalja.
33/63 A kérdező kommentje:
32:Vaslogika. 🙃
2021. nov. 12. 17:55
34/63 anonim válasza:
Gyugyu helyett nem lehetne inkább Tomoceusz Katatiki?
35/63 A kérdező kommentje:
34: Az nagyon easy választás, de ha úgy érzed hogy megérdemled miért is ne. :-)
2021. nov. 13. 01:34
36/63 anonim válasza:
Van itt köztetek dögkukac, vagy légycsapó?? Szeretnék vele beszélgetni?
37/63 A kérdező kommentje:
Nekem van egy légycsapóm, de nem túl kommunikatív. Lehet autista szegény.
2021. nov. 13. 14:17
38/63 anonim válasza:
Én egy ilyen színes perspektíva lennék a teliholdon lévő sátorban. amikor félhold van, akkor én is eltűnök; majd amikor újrateli; akkor én is megjelentőzök újra. :) egy géniusz vagyok. :) :)
39/63 A kérdező kommentje:
38: Sok sikert hozza. :-)
Pont nost gondolkoztam rajta hogy csak foneveket adtam meg valasztasi lehetosegkent. Pedig milyin meno lehet igekent ujraszuletni pl. futás, vagy melleknevkent pl. rondaság. De ha mar fonev akkor lehetne szamkent is ujraszuletni pl. lehetne vki a 213,43. Vagy homersekletkent pl. -12,4°C.
2021. nov. 13. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!