Ha maghalnátok és az alábbi 6 lehetőség közül kell valasztanotok akkor melyik lényként reinkarnálódnátok?
Figyelt kérdés
1/ Nácizombi
2/ Fúriafűz
3/ Gyugyu
4/ Szuperzsidó
5/ Perselus Piton
6/ Random kisorsolják
+1/ erősködnétek hogy egy másik opciót akartok (ha ezt választjátok akkor érvelnetek is kell, ezt megtehetitek kommentben)
2021. okt. 27. 11:46
41/63 Mansour válasza:
Jó irányban tapogatózol. De én akkor már inkább kötőszó lennék, pl. hogy. Ez az igazi rock and roll!
42/63 A kérdező kommentje:
41: Menő, a végén még eljutunk a toldalékokig. Én szívesen lennél "...-tól" a "...-ig" már nem az igazi, a határidőket senki sem szereti. "től" már nem szívesen lennék mert Szeptembertől kezdődik a tanítás, ezért sokan utálnának. Júniustól viszont a nyári szünet jön. A Mikulástól meg ajándékok kapnak a kis kapzsi lurkók. + Sztálintól kaptuk az Orosz felszabadítást. Szóval ha "tól" lennék akkor szeretnének a gyerkőcök és a kommunnisták.
2021. nov. 14. 15:44
43/63 A kérdező kommentje:
*az "...-ig"
2021. nov. 14. 15:44
44/63 Senior Séf válasza:
Most utólag jobban belegondolva, és a saját kutyámként szeretnék újjászületni. Az övénél jobb élete aligha lehet akárkinek is! *-*
45/63 A kérdező kommentje:
44: jol hangzik. Tenyészkan hogy ilyen jo elete van? En csak azert nem lennek kutya mert ismeroseim eunuch kutyaik vannak. Ezt leszamitva nekik is jo eletuk van.
2021. nov. 16. 18:05
46/63 anonim válasza:
A Rock n' Roll kötőjel nélkül is dögös.:)
47/63 A kérdező kommentje:
47/ Menő választás. :-)
2021. nov. 17. 15:50
48/63 A kérdező kommentje:
* 46/
2021. nov. 17. 15:51
49/63 anonim válasza:
Szerintem Sheldon Lee Cooper egy elég érdekes földönkívüli lény.
Én őt választanám.
50/63 A kérdező kommentje:
49/ Jah, úgy tudom osztódással szaporodik. Egy ideig nő, aztán szétválik 2 kisebb Sheldonra. :-)
2021. nov. 27. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!