Ha maghalnátok és az alábbi 6 lehetőség közül kell valasztanotok akkor melyik lényként reinkarnálódnátok?
1/ Nácizombi
2/ Fúriafűz
3/ Gyugyu
4/ Szuperzsidó
5/ Perselus Piton
6/ Random kisorsolják
+1/ erősködnétek hogy egy másik opciót akartok (ha ezt választjátok akkor érvelnetek is kell, ezt megtehetitek kommentben)
Nem kell érvelnem. A kérdésben az szerepelt kikötésként, hogy érvelnünk kell, az már nem, hogy mi mellett. Én megindokoltam miért lenne hasznos öngyógyító sajtnak lenni. Tehát már érveltem a döntésem helyessége mellett. 🙃
A kérdéseid akkor izgalmasak inkább, ha az általad felajánlott lehetőségek közül választ valaki. Mivel lehet kiérdemelni, hogy nácizombi vagy szuperzsidó legyen valaki?🤔 Miért kéne egyáltalán kiérdemelni és logika alapján levezetni, ha szabadon választhatunk a kérdésed szerint? Miért vagyok ennyire szőrszálhasogató a humor kategóriában, egy értelmetlen kérdésnél? Miért nem vonul vissza ******************* a politikától? Miért olyan cukik az alacsony lányok? Miért kérdezek ennyit? Miért nem bírok leállni? Miért ittam meg a reggeli kávémat reggel? Miért miért a miért, ha lehetne mert is? Mert miért mert a miért merte-e a merte a miértet merte? Miért? Mert!
Meggyőztél. Az alap válaszokat azért nem kell megindokolni mert azt már én átgondoltam helyettetek, úgy érzem ezekre a sorsokra bárki méltó.
Egy kérdés engem a világon mindennel kapcsolatban foglalkoztat, ezt még sogha nem tudtam megválszaolni igazán, ez a következő kérdés: DEMIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTT!!??!!?!!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!