Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van valami vicces fingos...

Van valami vicces fingos történeted?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy te vagy valaki más egy hangosat fingott, és kitört a röhögés, vagy hogy fingtál egy sunyit a buszon, és mögötted elkezdtek beszélgetni, hogy mennyire fingszag van, meg ilyenek.
2010. szept. 2. 20:21
1 2 3
 21/26 Izééékeh11 ***** válasza:

egyszer 5.-ben kiütőztünk és akit iütöttek le kellett ülni a padra.engem kiütöttek,erre szaladtam volna hogy leüljek,erre ilyen gyönyörü balettugrással átugrottam a padod és egyszer csak recsegő hang hallatszott,az egész torna terem beleremegett.nem tudom hogy észre vették e,mert semmit sem szóltak XD

13L

2011. jún. 10. 17:33
 22/26 anonim ***** válasza:
előző ez olyan beleremegett a ház de nem nem hallotam volt xD
2011. júl. 30. 23:58
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Egyszer az utcan labdaztunk a haverommal,a melletunk levo hazban lakik egy oregember,es kijott mert latta hogy a haza elott labdazunk es felt hogy kitorjuk az ablakot.Amikor kijott elkezdett ordibalni hogy ne a haza elott labdazzunk.Mi hatat forditottunk neki es ugy hallgattuk.Kozbe rohogtunk is es a haverom rohoges kozben egyfolytaban fingott.Az oregember meg ordibalt,a haverom fingott,de jo nagyokat es akkor meg jobban rohogtunk,de amikor jobban rohogtunk akkor a haverom meg nagyobbakat fingott.Az oregember meg amikor hallottta a rohogest meg a fingast ,meg jobban ordibalt.Aztan olyan budos volt hogy bekudtem a haveromat a wc-be,hogy nezze meg hogy nem sz.rt e be
2011. aug. 10. 01:12
 24/26 anonim ***** válasza:
bekuldtem*
2011. aug. 10. 01:13
 25/26 anonim ***** válasza:
51%
Én egy halkat pukiztam, s még én is nevettem. Majdnem mindenki befogta az orrát :D
2012. júl. 31. 17:54
 26/26 shaggy95 válasza:

Általános vége felé nem tudom mi volt a bajom, de délután 5-ig több mint 150x fingottam. Önmagában ez is vicces szerintem.

DE!!

Középiskolából keringőt próbáltunk a kis tornateremben, én meg egy alantas sárgaborsós fingot eleresztettem az egyik sarokba'... utána meg látom, hogy mindenki beleszaladt a veszélyes "zónába", mert körbe-körbe mentünk. Azt hittem meghalok :D

Igazából rengetek ilyen van, a középiskola tekintélyes részét kihasította a fint.

2018. ápr. 12. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!