Van valami vicces fingos történeted?
Nekem van egy haverom, aki egyszer fingott a buszon (véletlenül). Ő ezt úgy intézte el, hogy a körülötte állóktól elnézést kért. :D
Amúgy ez tök korrekt, de valamiért mégis viccesnek találom.
Volt pasim meg állandóan fingorászott, de az nem volt túl vicces. Inkább égtem miatta.
Barátnőmnek meg első randin (!) befingott a pasi vagy háromszor. Ő csak ennyit mondott fapofával: HAPCI.
egy srác a barátnőmmel összeismerkedett egy bulin, jól lerészegedve.
Gyorsan haladtak, és már az ágyikó dologra készültek. A barátnőm kiszambázott a fürdőbe, addig a srác, aki már szintén jól be volt állva, érezte, hogy jön a gáz, ezért, mivel amúgy hűvös volt, kitolta a hátsóját a takaró alól, és eleresztette magát.
Meglepetés volt a vége, kiugrott a barnamaci, és a srác azonnal kikelt az ágyból, hogy az összekent szőnyeget kidobja az ablakon, mielőtt a barátnőm visszaér,és legyezgette a levegőt, hogy ne érezze a szagot, de a csaj már nyitotta is az ajtót, ezért a srác kiugrott a szőnyeg után az ablakon, azóta se láttuk.
Ezt a neten olvastam :D xD
Születésnapom volt, bérházban lakotam és mentem haza, levoltak kapcsolva a villanyok a sötétben mentem haza, magányosan, amikor kinyitottam az ajtót, fingtam egy orbitálisan nagyot és felkapcsolódtak a villanyok... és elkezdtek rekettyésen énekelni:
- Boldog szülinapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!