Mitől függ az hogy mekkorára nő meg a tarhonya?
Figyelt kérdés
Van belőle több fajta is, vagy minden ugyanakkora szemek nőnek a gondozástól vagy típustól függetlenül?
Múltkor főzött nekem anya, de mintha az övében nagyobb szemek lennének mint mikor én készítem el🤷♂️
Bocsi ha rossz a kategória.
2021. szept. 24. 10:43
1/16 anonim válasza:
A talaj minőségétől is függ, attól is hogy mennyi tápanyagot kap és mennyi vizet 🙃🙂
2/16 anonim válasza:
A Тархоня az orosz sztyeppéken él. Kedvenc eledele a kacsacsőrű emlős. Sajnos mostanában kevés van belőlük, sokat kell kergetőznie a Тархоня-nak, ha falatozni szeretne belőle.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1-esnek a normális választ.
#2 ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor tovább lehet görgetni...
2021. szept. 24. 11:13
4/16 anonim válasza:
Kérdező!
A tarhonya nem görög, merd dobókocka alakja van.
5/16 anonim válasza:
Attól függ, mivel trágyázzák. Meg a szikes talajon kisebb szemű lesz ugye.
6/16 Wadmalac válasza:
Itt a tavalyi tarhonyatermesztő verseny győztese, őt kérdezd.
7/16 A kérdező kommentje:
Ez így nem jó🙄 Elrontották az egészet azzal, hogy átrakták humor kategóriába... Így nem lehet trollkodni😢😭😭
2021. szept. 24. 12:11
8/16 anonim válasza:
Most mi lesz? Menj, bánatodban falj egy kis tarhonyát. :)
9/16 anonim válasza:
Basszus ... en meg idaig azt hittem a lebbencsbol lovik ki soretes puskaval a tarhonyat.
10/16 anonim válasza:
Tarhonya szemek nagysaga egyenesen aranyos az ehsegerzettel ... aki nem ehes, annak hatalmasnak tunnek a szemek ... aki viszont baromi ehes, az tutti kicsinek latja az adagot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!