Tarhonyához mit főzzek?
Figyelt kérdés
Gombapörkölt, disznópörkölt, lecsós hús/lecsós kolbászkarikák. Ezeket szoktam. Még mi illik a tarhonyához?2021. máj. 28. 07:19
2/20 anonim válasza:
Gombás-disznós-lecsós kolbászkarikákat
4/20 anonim válasza:
Amit 1,2 írt, azok mind jó. Az a lényeg, hogy szaftos legyen, én valami hagymás, paradicsomos, lecsós alapon indítanék sülni valami felkockázott, pörköltnek való húst... Ha már a kifehéredett, mehet bele ízlés szerint főzőtejszín (nem tejszínhab!),esetleg vörösbor, illetve sűrítésnek (ha nem elég sűrű a szaftja), akár egy kis krumpli is...
5/20 anonim válasza:
3-ra reflektálva, pálinkát én nem tennék bele, azt max. hozzá innám, ha utána garantáltan nem kell autóba ülni. A bor alkoholtartalma kifő, de azért egy 2x-4x olyan erős(alkoholszázalékilag) pálinkáé nem, és szerintem az íze miatt sem kell bele.
8/20 anonim válasza:
#7 az úgy jó száraz lesz. inkább valami szószos feltétet, pörkölt, lecsó, akár curry
9/20 anonim válasza:
Legjobb hozzá a sima sertéspörkölt kovászos uborkával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!