Miért nem akar együtt élni velem a párom?21/L
Figyelt kérdés
Tegnap ismerkedtem meg vele, a neve Ádám. Egy buliban ismerkedtünk meg és több mint fél oraig beszélgettem vele és ma írtam neki hogy találkozzunk. Találkoztunk is a Boráros téren, a legelső padon ültünk a buszmegálló mellett az első kijövőnél. Ő a 23as busszal jött, én meg a 4/6 os villamossal. Leültünk a padra es megkértem hogy költözzön hozzám. Erre elszaladt és aztán rám írt messengeren, higy bocsi de ez tul sok. Mi a franc baja van? Nagyon erős a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk. Már kétszer taliztunk is. Remélem lesz aki tud nekem segiteni kérlek. 21/L2021. aug. 15. 13:20
11/17 anonim válasza:
Hivogassad es kovessed kitartoan Kamupipoke.😆 Vigyel neki porkoltet etelhordoban hogy tudja meg hogy jobban fozol mint az anyja. Meglasd nem szalad haza anyucihoz tobbet. Hasanal kell megfogni a fiukat nemtudtad?
12/17 anonim válasza:
Emberek! EGYÉB KÉRDÉSEK -> HUMOR. Nem értem, miért vettétek komolyan. Tisztelet a kivételnek.
13/17 anonim válasza:
Először nem a humor kategóriában volt .
14/17 anonim válasza:
Először a felnőtt párkapcsokatok kategóriában volt, csak szólok. Első hozzászóló voltam..
15/17 anonim válasza:
Ez esetben elnézést kérek. Én abból tudtam kiigazodni, amit látok. :D
16/17 anonim válasza:
Szerintem azt várja hogy virágot vegyél neki...
17/17 anonim válasza:
Mert egy idióta barom.Kihagy egy ilyen lehetőséget,kimarad az életből,fiatalon...hogy lehet egy fiatalember ilyen? Ugye azért nem iszik??? És tán a csokornyakkendőt nem tartja cikinek??? Bocsánat,de nagyon felhúztam magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!