Hogyan mondjam meg a csajnak, hogy a fene se akar kirándulni vele mán így?
Figyelt kérdés
Szóval itt aludtam nála. Tegnap este már a vacsoránál lealázott, azt szakított velem a muff. Hogy kevés vagyok nekijje, meg tanulatlan paraszt stb. Máma meg kirándulni akar velem. Minek? Most minek kínozzon vagy még fél napig, mikor már tegnap dobva lettem? Meg aztat mondja hogy menjek el nála füröszni. Hà minek? Aztán még egy utolsót akar velem kirándulni. Reggel az ágyba meg még izéltunk egyet ezt se tudom mire vélni.
Szóval hogyan lehetne kibújni a kirándulás alól?
2021. ápr. 25. 09:29
21/23 anonim válasza:
Komáim há nem lássátok hogy eztet humorosba tette jez a joutèt lèlek? Hát in falusi embörkènt eztet fülfogom ti meg nem lássátuk a fátu az erdűt
22/23 A kérdező kommentje:
Eredetileg nem a humor kategóriába raktam, hanem a fölnőtt párkapcsolatokba. Csak átrakták.
2021. ápr. 26. 20:33
23/23 anonim válasza:
Óú Mily furfángal megádútt szerkösztők fabrikájják itten a leosztásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!