Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egy férfi barátjával akar kirándulni. Csak nekem furcsa ez?
A barátnőm egy férfi barátjával akar elmenni kirándulni majd egy faházban aludnának ketten. Másnap ismét kirándulás.
Viszont engem ez, hogy 2 napon át folyamatosan kettesben vannak, sőt egy házikóban alszanak elégge zavar.
Segítenétek? Én reagálom túl vagy ez tényleg nem oké.
Ha nekem van igazam, segítenétek hogyan értessem meg ezt a párommal, hogy nincs ez így rendben?
Te miért nem mész velük? Mióta ismerik egymást? Te ismered a férfit?
Nem kell mindig mindent túl reagálni. Ismerd meg a hátteret, mielőtt ítélkezel.
Elmeséled szépen neki, hogy ezeken az elmegyek a fiúbarátommal két napra az isten háta mögé korszakán már túl van, mióta együtt vagytok. Ha nincs túl, akkor ugye kizárásos alapon mégsem vagytok együtt. Ha nem érti, hogy ezzel pontosan mi a probléma, akkor még egy könnyet sem kell ejteni érte.
U.i.: te is a barátja vagy, szóval egész nyugodtan velük is tarthatnál.
32/f
Mond meg neki, hogy menjen nyugodtan, arra az estére odahívod magadhoz az egyik nőismerősödet aludni, hogy ne legyél egyedül.
Vagy te mész el hozzá aludni.
Ès ne aggódjon, úgy nem lesz szex köztetek, ahogy ő köztük sem.
És kajánul vigyorogj :)
Én szeretem kivárni azt, amikor X hét, X hónap múlva egy tökéletes pillanatban szembesíthetem az akkor már exbarátnővé váló expáromat a pár héttel azelőtt elkövetett mocskosságai miatt. Az a pillanat, amikor folyamatosan a szemébe nézel számonkérően, s pontról pontról fejből sorolod neki az egyértelmű szituációkat, ő meg zavartan próbál magyarázkodni, félrebeszélni, terelni, hát az felbecsülhetetlen.
Szóval nyugodtan menjen, ha akar. Ha kufirocolni akarnak, akkor fognak is. Semmit nem tehetsz ellene. Manapság erről szólnak a párkapcsolatok a nők szemszögéből: ha nem vagy a közelemben, félrekefélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!