Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan mondjam meg a csajnak,...

Hogyan mondjam meg a csajnak, hogy a fene se akar kirándulni vele mán így?

Figyelt kérdés

Szóval itt aludtam nála. Tegnap este már a vacsoránál lealázott, azt szakított velem a muff. Hogy kevés vagyok nekijje, meg tanulatlan paraszt stb. Máma meg kirándulni akar velem. Minek? Most minek kínozzon vagy még fél napig, mikor már tegnap dobva lettem? Meg aztat mondja hogy menjek el nála füröszni. Hà minek? Aztán még egy utolsót akar velem kirándulni. Reggel az ágyba meg még izéltunk egyet ezt se tudom mire vélni.

Szóval hogyan lehetne kibújni a kirándulás alól?

2021. ápr. 25. 09:29
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
kirándulni ? A kertbe mehet kapálni meg palántázni !
2021. ápr. 25. 12:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Há mán mé lenne kamu? Vótam vele máma kirándulni, elmentem azé vele. Nem sok kedvvel. Evótunk a jankóvics barlangba. Aztan nem szótam hozzája. Aztan ottan hisztizett a muff hogy "léccives beszégessé velem" Meg ottan járt a pofája, nekijje hogy akkor menyünk haza, mert illetlenség ahogyan viselkedek vele. Bekébzelt muff, fönn hórgya az orrát. Izélja meg magát.
2021. ápr. 25. 19:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Ok. Szakits vele.
2021. ápr. 25. 19:41
 14/23 A kérdező kommentje:
Minek? Mán kitette a szűrömet. Így a jó! Amúgy is a fél város végigment ezen a lotyón.
2021. ápr. 25. 19:46
 15/23 anonim ***** válasza:

Akkor ez téged is minősít.

1. vagy azért, mert ilyen lánnyal voltál együtt.

2. ha nem ilyen a lány,akkor meg azért, mert ezt mondod róla.

Egyik se jó...

2021. ápr. 25. 19:49
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát a fene gondúta vóna Hogy ilyen. Aztat hittem valami inteligens muff. Legalábbis a végzeccségibű meg a munkájábú erre gondútam vóna. Mert tanár. Az mán más dolog, hogy fönne horgya az orrát, mint a hétszencség, aztan csak az nem izélta meg, aki nem akarta. Ű maga monta hogy hány nős faszival vót viszonya, meg hányan rakták széjjel. Akkora mindzsója vót, az öklöm befért nekijje.

2021. ápr. 25. 20:33
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
Az intelligens nő nem jön össze olyannal, aki inteligens muffnak hivja, bármilyen végzeTTSége is van.
2021. ápr. 25. 20:37
 18/23 anonim ***** válasza:
64%
Ez annyira fos kamu, hogy még összeveszésre is alkalmatlan.
2021. ápr. 25. 20:50
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát hájjak meg tesa ha kamuzok!
2021. ápr. 25. 21:13
 20/23 hollófernyiges ***** válasza:
Persze, azért írsz áltájszólásban.
2021. ápr. 26. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!