Magyarországon is be fogják tiltani a Micimackót, amikor idejön a kínai egyetem?
#59: Nem a humorban indult.
Csak betették ide, mert valaki jelentette ezt a marhaságot és valami admin úgy döntött, hogy talán viccnek még elmegy.
Amikor egy másik ország intézménye bekerül egy országba, mindkét ország részéről pontosan felmérésre kerül, melyek azok a pontok, ahol a két ország szellemisége, vallása, politikája olyan mértékben eltér, hogy konfrontációt okozhat. Ezek elkerülésére létrehozásra kerül egy "szabálykönyv", hogy az idegen ország beköltözött intézménye, annak dolgozói stb. mit tehet meg, mit nem és ugyanígy az is szabályozásra kerül, hogy a helyi polgárok az idegen intézmény területén mit tehetnek, mit nem. Erről szigorúan rögzített konszenzusos szabályok születnek, csak utána jöhet létre a beköltözés és a szabályok felrúgása bármelyik oldalon megfelelő következményekkel jár.
Éppen ezért a kérdésfelvetés, miszerint a kínai egyetem a kommunizmus terjesztése okán jön ide és meg is fogja tenni, hazugság.
Kiderült, hogy az is hazugság, hogy a kérdezőt csak micimaci érdekli, mert szereti.
És az is egyértelmű, hogy az alapkérdésre a válasz egy halálbiztos NEM.
Csak ez a fanatikus ebből nem fogott fel semmit.
Egyetértek, a politika rovatban van az ilyennek a helye.
Ott nem én fogom fejére olvasni az összes ferdítését, hazugságát, hangulatkeltését, hanem sokan.
Lásd első pár oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!