A 60-as években legális volt az LSD Magyarországon?
Ezt az ostobaságot kitől hallottad, kérdező?
Soha nem volt legális.
Azt sem tudták mi az nemhogy legális lett volna.
Én is olvastam olyat pl hogy a föld lapos mégsem hiszem el.
Ha akartál volna, akkor sem jutottál volna LSD-hez a vasfügöny mögötti országokban.
Nem volt legális, de nem is volt, legalább is értékelhető mennyiség nem volt (miből fizették volna ki?)
60-as evekben Magyarorszagon csak almodoztunk a nyugatrol ... 'reszegito coca~cola mamor' ... akkoriban nyugtato gyogyszerre ittak alkoholt a fiatalok, vagy technokol rapidot szivtak nylon zacskobol. Ez volt az akkori drog :)
Alkoholistak alma bort ittak diannaval (sosborszesz).
Igy mulattak a 60-as evek Magyarorszagan :D
Megerősítem, amit 7-es írt!
Ez volt még a '70-es, '80-as években is.
Pl. a Technokol ragasztót kinyomták zacskóba, amibe bele-bele szippantottak, ezt hívták szipuzásnak. Rendszeresen előfordult, hogy valaki a fejére tette a zacskót, hogy még intenzívebben érezze a szagot, és megfulladt (hogy az oxigénhiánytól vagy a ragasztó gőzétől, azt nem tudom).
A másik, hogy nyugtatóra ittak alkoholt. De olyat is hallottam, hogy alkohollal itattak át vattát, és a tarkójukhoz nyomták. Ezt főként kopaszra nyírt szovjet kiskatonák csinálták. Állítólag rövid úton totálisan le lehet tőle részegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!