Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Magyarországon is be fogják...

Magyarországon is be fogják tiltani a Micimackót, amikor idejön a kínai egyetem?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 19. 20:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Wadmalac ***** válasza:
57%

Nem fogják betiltani a Micimackót, állítólag ez érdekelt.

Téma lezárva.

Ha meg nem érdekelt, ne hazudozz és akkor nem leszel leoltva.

A kínai egyetem Kína saját területe, minimum részben.

Úgyhogy az a minimum, hogy ami Kínában tabu, az ott is az lesz.

Nincs senkinek jogalapja belenyúlkálni.

Téged magyar állampolgárként semmiben nem fog befolyásolni, úgyhogy leállhatsz a további barom pánikkeltéssel.

2021. ápr. 21. 13:36
 52/61 A kérdező kommentje:
Nem volt hazugság a kérdésem. Továbbra is hazudsz. Miért kéne egyetlen szavadat is elhinnem? Menj a fenébe.
2021. ápr. 21. 14:26
 53/61 Wadmalac ***** válasza:
57%

Ez az oldal arra készült, hogy átlagemberek átlagemberektől, esetleg szakértőktől őket érdeklő információkat kapjanak.

Nem arra, hogy a magadfajták ideszarjanak.

Menjél máshová politikai agitációt tartani. Ott a fészbúk, bármi más közösségi média.

A GYK nem erre van.

2021. ápr. 21. 14:34
 54/61 A kérdező kommentje:

Ember, a gyk-nak politikai szekciója is van. Láttad te már valaha, hogy ott milyen kérdések vannak? Miért nem látlak ott sírni? Vagy úgy általánosságban a kérdések többségénél?

Neked tényleg valami súlyos bajod van és ezért provokálsz másokat állandóan.

Minden rendben otthon vagy munkahelyen?

Ha van is, akkor sem ok a bullying.

Kívánom, hogy megtaláld a személyes problémádra a megoldást.

2021. ápr. 21. 14:42
 55/61 Wadmalac ***** válasza:
39%

Láthatóan a micimackós erőlködésed a politika rovathoz is gyenge volt, ezért kötöttél ki itt.

Amúgy kerülöm a politika rovatot, éppen mert tele van magukat politikusnak hívő magadfajta önjelölt szakértőkkel.

Próbálj meg értelmesebb és kérdésnek minősíthető kínai kritikai kérdést ott feltenni.

Nem fogom piszkálni.

De ez az aktuális idexarásod ezt érdemelte. Illetve pontosan azt az egyetlen kommentet, amit az elején adtam. A többit a te további hergelő erőlködésednek köszönheted.

2021. ápr. 21. 14:58
 56/61 A kérdező kommentje:

Azért hasznos volt, mert megerősítette, hogy mennyire alávaló ember vagy. Nem felejtem el.

Azt pedig, hogy a zaklató, provokáló, hazudozó viselkedésedet az én hergelésemnek akarod beállítani még undorítóbbá tesz.

Remélem, hogy itt megkapod azért azt a figyelmet, amit az életben nem. Mert durva lenne, ha a valóságban is ez lennél te.

Meg persze a pártkatonai munkáért a krumplit.

2021. ápr. 21. 15:18
 57/61 Wadmalac ***** válasza:
9%

"Meg persze a pártkatonai munkáért a krumplit."

Sajnos felfogóképességed többszöri ismétlés alatt sem javult.

Egyáltalán nem vagyok baloldali, sosem voltam, sosem leszek.

Megvan a magam lesújtó véleménye a komcsi diktatúrákról.

De ennek semmi relevanciája nincs a pánikkeltő nyavajgásoddal, aminek Európa közepén, erősen nem baloldali vezetésű országban nulla alapja van.

"Azért hasznos volt, mert megerősítette, hogy mennyire alávaló ember vagy."

Azért hasznos volt, mert megerősítette, hogy mennyire rögeszmés, cáfolatra hisztérikusan reagáló, erőlködő fotelpolitikus vagy, aki képes a véleményének hintése érdekében ilyen szánalmas vesszőfutásra, mint ez itt.

"a zaklató, provokáló, hazudozó viselkedésedet az én hergelésemnek akarod beállítani"

Pontosan ez történt. Megjegyeztem, hogy a micimackózásba a saját kínagyűlölő propagandádat rejted bele, erre elkezdték kapálózni és hisztizni.

Ahová fajult azt végig te produkáltad, lépésről lépésre, én csak pontosan úgy reagáltam, ahogy te támadtál.

A saját fekáliádat kaptad vissza, de az neked már sértő.

Ez van. Olyan ember vagyok, hogy mindenki azt kapja tőlem, ahogy ő áll hozzám.

Te is azt kaptad.

Van az az emberfajta, aki, ha utál, az bók.

Folytasd nyugodtam az erőlködésedet a politika rovatban, nem fogok foglalkozni vele. Hasonló baromságokért ott mástól is meg fogod kapni a magadét.

2021. ápr. 21. 15:32
 58/61 A kérdező kommentje:

Én nem utállak. Csak szomorú vagyok, hogy léteznek olyan emberek is, mint te. Illetve sajnálom az időt, amit most erre pazarlok. De a hozzád hasonlókból tele van a világ, az ember együtt tud vele élni.

Egyébként hiába hazudsz, vissza lehet nézni a válaszokat. Azt hazudtad, hogy Kínát gyűlöltem és leírtam, hogy a pártot és a kommunista szellemiségét, amire elkezdtél vergődni. Eleve azzal a hazugsággal dobálózol, hogy a kérdésem hazugság, amikor tényleg tiltva van Micimackó.

De mindegy, mert a végén erre is valami durcihadjáratba kezdesz.

Az egész levezetésed pedig nem tudom, hogy valami önigazolás vagy önfelmentés arra, hogy miért vagy alávaló vagy csak most is produkálod magad. Nem tudom eldönteni. Lehet jobb is, hogy nem tudom.

Hűha, "megkaptam a magamét" egy hazug embertől, aki végigkamuzta az összes hozzászólását és az elvtársával karöltve egymás alá adták a lovat, szétbarmolva a komment szekciót. Ugyan már, teljesen átlátszó vagy.

További jó kakidobálást!

2021. ápr. 21. 15:52
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

kérdező,

szerintem tedd fel a kérdést a politika szobában h mégtöbb véleményt tudj meg, mert érdekesebb annál h a humor szobában nyomjad az eszmecserét. ez a tippem

2021. ápr. 21. 17:49
 60/61 anonim ***** válasza:
41%
#59, a humorban volt. Viszont kínai kémekkel, egyetemmel, diktatúrával, nézetekkel és hasonlókkal nemigen függ össze Micimackó, vagy legalább is clickbait-en kívül nem sok szerepe van a kérdésben.
2021. ápr. 21. 18:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!