Magyarországon is be fogják tiltani a Micimackót, amikor idejön a kínai egyetem?
Milyen szabályokat nem tartottak be? Tudnád részletezni?
A diploma sznobizmus nem érdekel, mindenki azt tanul, amihez kedve van.
Illetve ha a szabályokat be kell tartani, akkor miért kell most törvényt módosítani, amikor a kínai egyetem jön?
22-es, a törvényeket időről-időre módosítják, de ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen egyetem jön-megy. Tudom, hogy ez számodra újdonság lehet, de ez az igazság. És ez nemcsak az oktatási törvényre igaz. Te komolyan, hol éltél eddig?
Amúgy utána lehet nézni, hogy az imádott CEU-d milyen törvényeket nem tartott be. A Google még nem fizetős, ha jól tudom. Bár lehet, nálad már igen.
"nálunk a törpemalacokat ábrázoló képeket tiltják majd be"
tiltakozom.
Amúgy mondjuk egy kínai miniszterelnök látogatáskor tutira ügyelni fog a biztonsági őrség, hogy ne flangáljon ott senki micimackós traszparensekkel.
Egyébként elég sunyi dolog humor álcája alatt a saját politikai véleményedet propagálni.
Kérdező, te még viccnek is rossz vagy! Menj haza, kisgyerek és nézd a Micimackót, az való neked. XD
23-mas voltam.
Melyik szobor fog állni előbb az egyetem előtt micimackó vagy Mao Budapesten? Blizzard boycott óta nem is tudom.
Az lesz, mint a tibeti zászlósal jó eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!