Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Magyarországon is be fogják...

Magyarországon is be fogják tiltani a Micimackót, amikor idejön a kínai egyetem?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 19. 20:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
0%
16-os, a CEU-nak azért kellett elmennie, mert nem tartotta be azokat a szabályokat, amiket amúgy minden más külföldi egyetem betartott. Erre hisztiztek egy sort, tüntikéztek, majd elhúztak, mikor látták, hogy a műrinyájuk sehová sem vezet. Nem lettek kitéve, maradhattak volna, ha betartják azokat a törvényeket, amiket minden más egyetem érdekes módon be tudott tartani. Amúgy is egy hasznavehetetlen egyetem volt, ahová a gazdag szülők járatták a semmit sem érő csemetéiket, hogy egy sehol sem használható "diplomát" kapjanak. Genderszak, meg szadomazó-előadás. Komolyan, ezt siratod?
2021. ápr. 20. 10:38
 22/61 A kérdező kommentje:

Milyen szabályokat nem tartottak be? Tudnád részletezni?

A diploma sznobizmus nem érdekel, mindenki azt tanul, amihez kedve van.

Illetve ha a szabályokat be kell tartani, akkor miért kell most törvényt módosítani, amikor a kínai egyetem jön?

2021. ápr. 20. 10:46
 23/61 anonim ***** válasza:
57%

22-es, a törvényeket időről-időre módosítják, de ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen egyetem jön-megy. Tudom, hogy ez számodra újdonság lehet, de ez az igazság. És ez nemcsak az oktatási törvényre igaz. Te komolyan, hol éltél eddig?

Amúgy utána lehet nézni, hogy az imádott CEU-d milyen törvényeket nem tartott be. A Google még nem fizetős, ha jól tudom. Bár lehet, nálad már igen.

2021. ápr. 20. 11:09
 24/61 Wadmalac ***** válasza:
68%

"nálunk a törpemalacokat ábrázoló képeket tiltják majd be"

tiltakozom.

Amúgy mondjuk egy kínai miniszterelnök látogatáskor tutira ügyelni fog a biztonsági őrség, hogy ne flangáljon ott senki micimackós traszparensekkel.

Egyébként elég sunyi dolog humor álcája alatt a saját politikai véleményedet propagálni.

2021. ápr. 20. 11:31
 25/61 A kérdező kommentje:
23. Ok, szóval magad sem tudod. Bocs, nem fogok fidesz propaganda oldalakat bújni.
2021. ápr. 20. 11:44
 26/61 anonim ***** válasza:
Gyurcsány Ferenc mondjon le!!!
2021. ápr. 20. 11:57
 27/61 anonim ***** válasza:

Kérdező, te még viccnek is rossz vagy! Menj haza, kisgyerek és nézd a Micimackót, az való neked. XD

23-mas voltam.

2021. ápr. 20. 12:35
 28/61 A kérdező kommentje:
Köszi a személyeskedést. Már majdnem elfelejtettem milyen érzés. <3
2021. ápr. 20. 12:55
 29/61 anonim ***** válasza:

Melyik szobor fog állni előbb az egyetem előtt micimackó vagy Mao Budapesten? Blizzard boycott óta nem is tudom.

Az lesz, mint a tibeti zászlósal jó eséllyel.

2021. ápr. 20. 14:31
 30/61 Wadmalac ***** válasza:
52%
Lehet ám nagy bölcsen szapulni Kínát, csak közben észre kéne venni, hogy a ruhádat is beleszámolva a két méteres körzetedben jó eséllyel a tárgyak minimum fele onnan való.
2021. ápr. 20. 14:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!