Nem sikerül a manifesztáció? A többi lent.
Olvastam olyan embereket, akiknek nem működik, és felfedeztem a leírásokban a közös elemet, hol rontották el a manifesztációt!
Azért nem működik a manifesztálásuk mert nem a megfelelő csatornáikon futnak végig a szellemi energiák!
Például én szendvicset úgy manifesztálok, hogy a szellemi térben felveszem a kapcsolatot a szendvics archetípusával, ez élénken megjelenik lelki szemeim előtt. Ezt ezután átadom a teremtő képzeletemnek, aki belekezd az összetevők analizálása által a hozzávalókat a szendvics premanifesztációs fázisában elővenni a hűtőből.
A szendvicsenergiákat végül a szusumnámon keresztül a karjaim nádijain átáramoltatva a tenyércsakrámba vezetem.
Majd a levegőben az asztal felett szeletelő és körkörös mozdulatokkal a Taóval összhangban ősi tibeti varázsjeleket írok le.
Itt nagyon fontos az egyensúly, nehogy túlmanifesztáljunk a szendvicsbe egy-egy összetevőt. Ebben csak és kizárólag a tapasztalatunk segít.
Végül az utolsó mozdulattal a szendvics rejtélyes módon köddé válik!
Mi ez, ha nem maga a varázslat!
És kezdhetek minden elölről!
Elrontottam valamit szerintetek???
És a sör manifesztálásánál is ugyanez játszódik le!!
Hova lesz az a rengeteg korsó sör?
Kik tehetnek erről Szerintetek!
S.O.S.!!!
Végre egy humoros kérdés, amin nevettem is.
Én úgy szoktam, hogy vizualizálom az elkészült szendvicset, majd nekilátok kollektiválni a szükséges összetevőket még archaikus állapotban. Ezután a fizikai lényem energiáit felhasználva manifesztálom három dimenziós szintre, és voilá! - meg is lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!