Lap fölött tüzes tenyér???
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az előbb manifesztáltam egyet a szerelem érdekében. Nagyon akartam, hogy legyen.
Múltkor hideget, bizsergést tapasztaltam a lap fölött, mikor egészséget vonzottam be.
De most tűzforró volt a tenyerem a lap felett.
Valaki bármi magyarázat?
Jó/rossz?
Trollok el se kezdjék a gépelést. Köszi.
2021. jan. 3. 21:57
1/3 anonim válasza:
nekem a meleg általában jót jelent. de az a lényeg, hogy neked melyik milyen érzés volt? jó rossz; kellemes kellemetlen.
2/3 anonim válasza:
Óvatosan, nehogy kigyulladjon a lap.Valószínű, hogy a poklot vonzottad be.
3/3 Grimfox válasza:
Vagy egy kerub lángoló kardját ennyi erővel...Vagy a tűzoszlopot, ami a kivonulás alatt izráel előtt járt.
A dolognak semmi köze a pokolhoz. Nagy eséllyel a vonzáshoz sem. Ha egy testrészedre, főképp tenyerekre, vagy ujjakra koncentrálod a figyelmed, előbb, vagy utóbb az elkezd bizseregni, vagy melegedni. Ez egy elég általános jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!