A tenyér jóslásról mi a véleményetek? Van, akinek jósoltak tenyérből és bejöttek neki események a jövőre nézve?
Nekem egyszer jósolt egy csaj a tenyeremből egy kocsmában, akivel aznap ismerkedtem meg. Olyan dolgot mondott, amit akkor nem vettem komolyan, de évekkel később mégis igaza lett. (Párkapcsolattal kapcsolatban)
Nem találkoztam vele többet és a nevére sem emlékszem már, de valahogy ijesztő volt, hogy egyáltalán nem ismert engem, mégis tök pontos dolgokat mondott a jellememről és azt is tudta, hogy elvált szülők gyereke vagyok. Tőlem ezeket nem tudhatta mert ilyen személyes témákról nem dumáltam vele.
A nővéremnek meg van egy cigány barátnője aki a nagyanyjától tanult kártyajóslást, ő napra pontosan megjósolta a dédmamánk halálának napját hónapokkal előbb. Elég durva volt. (Bár az nem tenyérjóslás volt)
Nyilván vannak sarlatánok is, a két fenti sztoriban az a közös, hogy egyik esetben se kértek pénzt a jóslásért. A valódi jósok ajándékként tekintenek a tehetségükre amit tovább kell ajándékozniuk, tehát nem kérhetnek pénzt érte. A fizetős jósok gyakran csak lehúzzák pénzzel az embert és hülyeségeket beszélnek, szóval csak óvatosan velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!