Igazabol nem tudom hogy ezt a kerdest melyik kategoriaba lehetne tenni, de ti hisztek/próbáltátok már a manifesztációt? Ha próbáltátok mennyire volt sikeres?
Arra kell itt gondolni, hogy megszületik egy ötlet a fejben, és azt az ember meg is valósítja?
Azaz egy ideából valami kézzel foghatót teremt?
Igen, akkor gyakorlatilag én mindig ezt csinálom.
Kreatív vagyok, rengeteg ötlettel és véghez is viszem őket.
Bennem ez úgy zajlik, hogy megszületik az ötlet, ahhoz rögtön társul egy pozitív érzés, és ennek a pozitív érzésnek a hatására meglátom a megvalósítás hogyanját, és megteszem.
Röviden ennyi.
Ezzel én is így vagyok, mint az előző. Először fejben kidolgozom az elképzeléseimet, aztán kézzel manifesztálom őket.
És ha már kérdezted, általában sikeresen.
Én tegnap kezdtem el tudatosan manifesztálni. Ez az egész 3 részből áll számomra.
Először leírom, hogy mikért vagyok hálás.
Másodszor leírom jópárszor a kívánságom, jelenidőben.
Harmadszor pedig, sigilt rajzolok hozzá, ez erősíti a manifesztációt. Te is tudsz sigilt készíteni online. :)
Egyébként szerintem az én manifesztálásom 2021 február környékén fog teljesülni, de ki tudja, talán előbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!