Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem engedik a szüleim,...

Miért nem engedik a szüleim, hogy néha velük aludjak?

Figyelt kérdés

Mindig van valami kifogás. Kicsi az ágy... (Pedig nem.) Túl fáradtak ehhez. (Az alváshoz?)

Egyszer mondtam anyumnak, hogy jöjjön át ő, az én ágyam kétszemélyes. (Övüké 3.) Átjött, aztán éjjel megébredtem, de már nem volt ott... Volt, hogy átmentem csak úgy hozzájuk az éjszaka folyamán, akkor meg az apám szökött el tőlem. Miért?

2021. febr. 9. 16:29
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
A moderátorok is azt hiszik, hogy vicc. Ez a szomorú.
2021. febr. 9. 17:35
 42/50 anonim ***** válasza:
86%
Azért ez is durva, hogy ezt meg átrakják a humor kategóriában, amikor a kérdés pszichológiája egyáltalán nem vicces. Eredetileg a szülő gyermek kapcsolatban volt, nem értem mi ezen a humoros. Pont az ilyen döntések teszik az oldalt hiteltelené.
2021. febr. 9. 17:37
 43/50 anonim válasza:
90%

41.inkább te vagy szomorú kérdező,

normális 19 éves nem gondolkozna ezen egy percig sem XD..

amúgy lehet pszichés bajod van de akkor is ilyet még nem tapasztaltam

2021. febr. 9. 17:39
 44/50 anonim ***** válasza:
77%
Elképzelem,ahogy egy csapat 16éves fiú röhög ezen otthon 😂 Persze ha igazi vagy,19éves lány,bizonyára feltűnt,hogy a szüleid helytelenítik,a megkérdezettek 99 %a betegnek tartja...innen következik számodra a tanulságlevonás,az önkritika.
2021. febr. 9. 17:44
 45/50 anonim válasza:
61%
Amúgy durva,hogy a moderátorok szerint ez humor kategória mintsem családi. Lehet simán pszichés gond miatt vagy egyszerűen így érez valaki ettől nem mindig humorizál a kérdező. Kérdező nyugodtan írhatsz a moderátoroknak, hogy valamit nem csináltak rendben mert nem humorkodásból kérdezted és nem tetszik neked, hogy ők azt hiszik, hogy trollkodsz...Ez tényleg durva azért ha belegondoltok...Kezdetben családi kategóriában volt most meg humor...
2021. febr. 9. 17:48
 46/50 anonim ***** válasza:
0%
Szoktál fürödni ?
2021. febr. 9. 20:32
 47/50 anonim ***** válasza:
59%
Biztosan szokott. Gyerekkádban, és mellette gumikacsák úszkálnak.
2021. febr. 9. 20:36
 48/50 A kérdező kommentje:

45#

[link]

Ezeknek? Írni? Ezután a kérdésem után kitalálták, hogy provokatív vagyok, holott ők tettek át a humor kategóriába egy olyan kérdést, ami rohadtul nem oda illik...

2021. febr. 9. 21:07
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
46.vagyok, nem olvastam a többi hozzászólást; én azt hittem, alapból a humor-kategóriában volt; akkor bocsi, ha nem.
2021. febr. 9. 21:10
 50/50 anonim ***** válasza:
89%

Dehát épeszű felnőtt ilyet max csak a humor kategóriába tesz!

Felnőttként mi a francnak aludnál anyádékkal? Te beteg vagy? (kérdezi ezt egy felnőtt nó, édesanya, feleség)

2021. febr. 10. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!