Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem engedik a szüleim,...

Miért nem engedik a szüleim, hogy néha velük aludjak?

Figyelt kérdés

Mindig van valami kifogás. Kicsi az ágy... (Pedig nem.) Túl fáradtak ehhez. (Az alváshoz?)

Egyszer mondtam anyumnak, hogy jöjjön át ő, az én ágyam kétszemélyes. (Övüké 3.) Átjött, aztán éjjel megébredtem, de már nem volt ott... Volt, hogy átmentem csak úgy hozzájuk az éjszaka folyamán, akkor meg az apám szökött el tőlem. Miért?

2021. febr. 9. 16:29
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy felnőtt 19 évesen? Hány évesen leszel az?
2021. febr. 9. 16:49
 12/50 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az életkor határozza ezt meg. De akárhogy is nézzük, NEM vagyok felnőtt.
2021. febr. 9. 16:50
 13/50 anonim ***** válasza:
90%
Uhh szegény szüleid.. valószínű fogják a fejüket és gondolkoznak, hogy hol és mikor bszták így el..
2021. febr. 9. 16:51
 14/50 anonim ***** válasza:
89%
Akkor te csak egy kis troll vagy?
2021. febr. 9. 16:51
 15/50 anonim ***** válasza:
90%

Mi értelme van ilyen hülye kérdést feltenni?

Tegyük fel, hogy komolyan kérdezed: szerinted mást nem szeretnének az ágyban csinálni?

Az én lányom 11 éves múlt, de eszébe nem jutna, hogy velünk akarjon aludni.

2021. febr. 9. 16:52
 16/50 anonim ***** válasza:
89%

Szimplan gaz vagy.

Ha troll vagy azert.

Ha komolyan gondolod akkor azert.

2021. febr. 9. 16:55
 17/50 A kérdező kommentje:
15# Nem szexelnek minden egyes nap, nyilván kéthetente aludnék velük. Jó lesz visszaemlékezni később rájuk, nem akarom úgy érezni, hogy keveset voltam velük.
2021. febr. 9. 16:56
 18/50 anonim ***** válasza:
80%
Istenem, gyere le.
2021. febr. 9. 17:00
 19/50 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem unatkoznak az adminok 😂
2021. febr. 9. 17:01
 20/50 anonim ***** válasza:
11%
Miért lenne hülye kérdés? Egyáltalán nem hülye a kérdés, csak sokaknak perverz vagy ízléstelen vagy betegesnek gondolják. Most nem a kérdezőt védem, de teszem fel más, aki egyedül van és szüleivel él, nyilván örülne, ha egyik szülője vele aludna, mert úgy kevésbé érezné magát magányosan. Vagy tovább megyek, ha mondjuk egy fiú az anyjával lakik és egyiknek sincs párkapcsolata és netán együtt aludnának és talán történne valami az ágyban akkor is mi van? Senkinek semmi köze nincs hozzá és semmi megvetést nem kaphatnak, ha mindkettőjüknek jó és kellemes volt az adott éjszaka. Csak az emberek és társadalom szereti a másikat megbélyegezni, ha kilóg a sorsból vagy nem droidként él, ahogy elvárják tőle az emberek. 19 évesen meg csak jogilag valaki felnőtt, úgy életben nem. Meg alapból mi számít felnőttségnek? Annak, hogy itt nálunk 18 év felett vagy felnőtt és Amerikában meg 21 évesen? Ki dönti el hány éves korban felnőtt az ember? Az állam? Az ország? Ez mind téves dolog, ez csak egy iránymutató lehet max a jogban. De igazából elmondom ő saját maga, amikor annak érzi magát és megtudja hozni azokat a döntéseket és mer úgy élni, ahogy ő érzi jónak magát és vállalja a következményeket a tettei után. Nem attól lesz valaki felnőtt, mert valaki szerint x kort elérte és akkor már az. Meg milyen cselekedet tesz valakit felnőtté és mi nem? Minden a gondolkodástól függ. Sokak x kor után is gyerekek maradnak mind fejben és mind lélekben és baromira nehéz számukra az élet, mert nem válnak kegyetlen, zord, megvető emberekké mint a társadalom nagy része, hanem belül jó lelkűek, naivak, segítségre szorulnak lélekben. Nem minden fekete és fehér, ahogyan látjátok. Kicsit próbáljatok meg másképpen tekinteni a világra.
2021. febr. 9. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!