Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem engedik a szüleim,...

Miért nem engedik a szüleim, hogy néha velük aludjak?

Figyelt kérdés

Mindig van valami kifogás. Kicsi az ágy... (Pedig nem.) Túl fáradtak ehhez. (Az alváshoz?)

Egyszer mondtam anyumnak, hogy jöjjön át ő, az én ágyam kétszemélyes. (Övüké 3.) Átjött, aztán éjjel megébredtem, de már nem volt ott... Volt, hogy átmentem csak úgy hozzájuk az éjszaka folyamán, akkor meg az apám szökött el tőlem. Miért?

2021. febr. 9. 16:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező neked nincsenek barátaid vagy mi, hogy ilyen történeteket találsz ki?
2021. febr. 9. 17:04
 22/50 anonim ***** válasza:
15%
Én se értem ez miért nem normális.Ez egy nagyon szép gesztus tőled.Elég maradik az emberek hogy ezt nem fogják föl,hogy ebből később tényleg szép emlélek lesznek.És mire fogsz emlékezni?Mert az emléktől mindig egy kép ugrik be.Neked mi lesz az,a sötétség?Mert csak azt látod ha nyitva van is a szemed,hiába hogy ott vagy közöttük.Vagy ha az lenne,hogy közben hozzájuk érsz,az pedig egy maradi emléknek számít,arra nem lehet úgy visszaemlékezni,és ezt napközben is nyugodtan megteheted.
2021. febr. 9. 17:06
 23/50 anonim ***** válasza:
88%

Nálam 5évesen elmúlt ez a késztetés és minden más módon kifejezve bőven elég volt megszeretgetni a szüleimet.

19évesen már a barátom ágyába vágytam 😁

2021. febr. 9. 17:08
 24/50 A kérdező kommentje:
22# A tudat, és az a békesség, hogy mellettem vannak, arra fogok emlékezni. Maga az érzés lenne kellemes, nemcsak képekből meg hangokból “táplálkozom.”
2021. febr. 9. 17:10
 25/50 anonim ***** válasza:
78%
#20 Azért te se vagy normális, már ne haragudj.
 26/50 anonim ***** válasza:
88%

"Vagy tovább megyek, ha mondjuk egy fiú az anyjával lakik és egyiknek sincs párkapcsolata és netán együtt aludnának és talán történne valami az ágyban akkor is mi van? Senkinek semmi köze nincs hozzá és semmi megvetést nem kaphatnak, ha mindkettőjüknek jó és kellemes volt az adott éjszaka."

Most ez komoly? 🤢

27/50 anonim ***** válasza:
74%

Istenem, gyere le onnan fentről!

Ne mondjátok már nekem, hogy ez normális.

36 éves vagyok, sok mindent láttam már, de ez már abszurd.

19 évesen azért már van kapcsolata egy fiatalnak (hacsak nem egy dísznövény) és azzal foglalkozik, nem azzal, hogy a szüleivel aludjon.

Honnan tudod te Kérdező, hogy ők mikor élnek nemi életet? Mi pl mindennap. De mondom, a 11 éves lányomnak eszébe nem jutna átjönni hozzánk, sőt kizárólag kopogás után jön be este ha kérdezni akar valamit.

Menj el dolgozni, kevesebb időd lesz a hülyeségekre.

2021. febr. 9. 17:12
 28/50 anonim ***** válasza:
79%
Túl sok Trónok harcát nézett...bár talán még ott se volt ez a párosítás🙃
2021. febr. 9. 17:13
 29/50 anonim válasza:
75%
Jesszusom. Nézd, ha arra vágynál, hogy együtt nézzetek pl. TV-t az ágyból néha, az tök oké. Én huszonéves lányként volt, hogy a nagyanyámmal feküdtem este a franciaágyon, benyomtunk egy jó filmet és chipset majszoltunk közben, meg kommentáltuk az eseményeket. De azért apámékkal aludni egyáltalán nem normális ennyi idősen. Főleg az apa rész a gáz, biztos nem feküdnék be mellé mondjuk kisgatyában.
2021. febr. 9. 17:14
 30/50 A kérdező kommentje:
27# Neked hülyeség, nekem nem. Volt már kapcsolatom, de amióta ilyen könnyen ismerkednek az emberek, (internet) azóta könnyen felejtenek is. Amíg nem jön magától valaki, addig eszem ágában sincs senki után kajtatni, a szüleim pedig ki tudja meddig lesznek?
2021. febr. 9. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!