Miért nem engedik a szüleim, hogy néha velük aludjak?
Mindig van valami kifogás. Kicsi az ágy... (Pedig nem.) Túl fáradtak ehhez. (Az alváshoz?)
Egyszer mondtam anyumnak, hogy jöjjön át ő, az én ágyam kétszemélyes. (Övüké 3.) Átjött, aztán éjjel megébredtem, de már nem volt ott... Volt, hogy átmentem csak úgy hozzájuk az éjszaka folyamán, akkor meg az apám szökött el tőlem. Miért?
Nálam 5évesen elmúlt ez a késztetés és minden más módon kifejezve bőven elég volt megszeretgetni a szüleimet.
19évesen már a barátom ágyába vágytam 😁
"Vagy tovább megyek, ha mondjuk egy fiú az anyjával lakik és egyiknek sincs párkapcsolata és netán együtt aludnának és talán történne valami az ágyban akkor is mi van? Senkinek semmi köze nincs hozzá és semmi megvetést nem kaphatnak, ha mindkettőjüknek jó és kellemes volt az adott éjszaka."
Most ez komoly? 🤢
Istenem, gyere le onnan fentről!
Ne mondjátok már nekem, hogy ez normális.
36 éves vagyok, sok mindent láttam már, de ez már abszurd.
19 évesen azért már van kapcsolata egy fiatalnak (hacsak nem egy dísznövény) és azzal foglalkozik, nem azzal, hogy a szüleivel aludjon.
Honnan tudod te Kérdező, hogy ők mikor élnek nemi életet? Mi pl mindennap. De mondom, a 11 éves lányomnak eszébe nem jutna átjönni hozzánk, sőt kizárólag kopogás után jön be este ha kérdezni akar valamit.
Menj el dolgozni, kevesebb időd lesz a hülyeségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!