Miért nem engedik a szüleim, hogy néha velük aludjak?
Figyelt kérdés
Mindig van valami kifogás. Kicsi az ágy... (Pedig nem.) Túl fáradtak ehhez. (Az alváshoz?)
Egyszer mondtam anyumnak, hogy jöjjön át ő, az én ágyam kétszemélyes. (Övüké 3.) Átjött, aztán éjjel megébredtem, de már nem volt ott... Volt, hogy átmentem csak úgy hozzájuk az éjszaka folyamán, akkor meg az apám szökött el tőlem. Miért?
A lényeg hogy a szülők nem akarják, ők érzik,hol a határ. Különben is,ha nekik ellenükre van,minek erőltetni? Áhh...
2021. febr. 9. 17:17
32/50 anonim válasza:
Oké,Kérdező nyert,most nézem hogy ez a humor kategória 😂😂😂😂😂 Szép estét
2021. febr. 9. 17:19
33/50 anonim válasza:
24.:Azt is nyugodtan megteheted nappal is.Az nem elég?Miért nem elég számodra az?Bár ha napközben is mindig rájuk vagy akaszkodva,mert gondolom ez van,akkor nem csoda ha legalább éjjel csakis kettesben szeretnének lenni,még akkor is ha nem szexelnek.De ha napközben mégse ezt csinálnád,hogy rájuk vagy mászva,akkor viszont:Miért kamuzod azt hogy azért akarsz velük aludni,hogy emlékeid legyenek?
2021. febr. 9. 17:20
34/50 anonim válasza:
Te szedsz valamit Kérdező?
Ha igen akkor az a baj, ha meg nem, akkor fordulj orvoshoz, hátha tud neked gyógyszert írni, mert valami nem okés fejben.
2021. febr. 9. 17:20
35/50 anonim válasza:
Igen, mert áttették a humor kategóriába, eddig a családi kapcsolatokban volt.
Na így azért már más.
2021. febr. 9. 17:22
36/50 anonim válasza:
AMúgy nem tudom feltűnt e a többieknek de nem véletlen van a humor kategóriában..:D
Egyértelműen trollkodik.
2021. febr. 9. 17:29
37/50 anonim válasza:
35 nem is tudtam hogy utólag is átrakhatják. Azért reménykedjünk hogy tényleg viccnek szánta.
2021. febr. 9. 17:29
38/50 anonim válasza:
Ja, hogy átrakták?
Akkor már érthető :D.
Korábban gondolom családi kategóriában volt?
Azt a moderátorok sejtették, hogy trollkodik azt átrakták humorba? :D
Jujj de lebukott most a kérdezőőő XD
2021. febr. 9. 17:32
39/50 anonim válasza:
Ha troll, akkor így oké, de a moderátorok honnan tudják biztosra?...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!