Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Melyik a legunszimpatikusabb...

Melyik a legunszimpatikusabb tantárgy nektek?

Figyelt kérdés

Én a matek órákat nem szeretem. Egyszerűen feleslegesnek tartom. Ki fogja az életben használni a teljes négyzetre emelést, koordináta rendszert és barátait? Talán az építész mérnökök, vagy a hasonló munkájú emberek.

Indokoljatok is!

2010. aug. 15. 12:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Matek. A matektanár egy segg. ;)

De építészmérnök szeretnék lenni, szal..xD

2010. aug. 15. 16:19
 22/29 anonim válasza:
74%

a csengő..:):DxD

E.

2010. aug. 15. 17:06
 23/29 anonim ***** válasza:

Középiskolában a földrajztól vették el a kedvem, mert túl sok volt a tananyag. Az egyetemen a gazdaságtudományi tárgyak dög unalmasak voltak.

Egy matematikus

2010. aug. 15. 17:55
 24/29 anonim ***** válasza:

részletezem:

matekot utálom, mert nagy hülyeség és nem is nagyon van rá szükség az életben

törit, mert egy idióta a tanárom, 10-es vok , nyolcadikig 5-ös voltam töriből, erre most megkaptuk ezt a b*zi tanárt és kettes voltam évvégén...

fizikát, mer nem értek hozzá, viszont a tanár iszonyatjófej és mindig röhögünk vele az órákon még akkor is ha kapok egy karót....

nyelvtant, bioszt imádom...:P

am ezt mindig is akkora hülyeségnek tartottam:

sztem úgy kéne hogy ötödikig mindenki tanul mindent utána meg csak akkor tanulja azt a tárgyat ha esetleg kell majd az egyetemre....én nem tanultatnék mondjuk éneket meg rajzot, mert tök fölösleges de ha valakinek van kreativitása a zenéhez és tehetséges akkor tanulja végig, matek ugyanez : ha ő most biológus akar lenni akkor ne kelljen neki megtanulni a másodfokú egyenlet megoldóképletét mert azzal többet nem fog találkozni...

ennyi xD

2010. aug. 15. 21:01
 25/29 anonim ***** válasza:
ötödikbe nem sokan tudják hogy mik lesznek később
2010. aug. 15. 22:27
 26/29 anonim ***** válasza:

kémiát iszonyú feleslegesnek tartom, utálom is és a tanár is egy i**óta se**fej:S

a fizikát sem szeretem nagyon bár az már valamivel hasznosabb

a tesi szerintem abból a szempontból felesleges legalábbis ahova én járok(közgazdasági szki) hogy minden hü**eséget csinálunk (gerenda,magasugrás,kötélmászás) jó nem azt mondom hogy nem kell a tesi de mondjuk a futás,felülés,kis ugrálás meg ilyenek teljesen elég lenne mert ha sportolónak készülnék nem ilyen iskolába mentem volna-.-"

a matekot annyira nem szeretem bár nem vagyok hülye hozzá eddig mindig 4-es 5-ös voltam

a többivel megvagyok:)

2010. aug. 16. 11:30
 27/29 anonim ***** válasza:

17:06 :-DDDD

a matek a legjobb, az legalább logikus :-))))

de a kémia tényleg tök fölösleges.

2010. aug. 16. 11:40
 28/29 anonim ***** válasza:
a történelem és azért mert nincs benne semmi új, meg nemtom megjegyezni, és az idő múlásával egyre több az anyag
2010. aug. 21. 19:00
 29/29 anonim ***** válasza:
A történelem és az irodalom. Soha nem fogom őket használni, de azért tanuljuk...Legszívesebben eltörölném és elsősegélyt, illetve illemtant tartanék (egyesekre ráférne).
2010. szept. 13. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!