Melyik a legunszimpatikusabb tantárgy nektek?
Én a matek órákat nem szeretem. Egyszerűen feleslegesnek tartom. Ki fogja az életben használni a teljes négyzetre emelést, koordináta rendszert és barátait? Talán az építész mérnökök, vagy a hasonló munkájú emberek.
Indokoljatok is!
Matek. A matektanár egy segg. ;)
De építészmérnök szeretnék lenni, szal..xD
Középiskolában a földrajztól vették el a kedvem, mert túl sok volt a tananyag. Az egyetemen a gazdaságtudományi tárgyak dög unalmasak voltak.
Egy matematikus
részletezem:
matekot utálom, mert nagy hülyeség és nem is nagyon van rá szükség az életben
törit, mert egy idióta a tanárom, 10-es vok , nyolcadikig 5-ös voltam töriből, erre most megkaptuk ezt a b*zi tanárt és kettes voltam évvégén...
fizikát, mer nem értek hozzá, viszont a tanár iszonyatjófej és mindig röhögünk vele az órákon még akkor is ha kapok egy karót....
nyelvtant, bioszt imádom...:P
am ezt mindig is akkora hülyeségnek tartottam:
sztem úgy kéne hogy ötödikig mindenki tanul mindent utána meg csak akkor tanulja azt a tárgyat ha esetleg kell majd az egyetemre....én nem tanultatnék mondjuk éneket meg rajzot, mert tök fölösleges de ha valakinek van kreativitása a zenéhez és tehetséges akkor tanulja végig, matek ugyanez : ha ő most biológus akar lenni akkor ne kelljen neki megtanulni a másodfokú egyenlet megoldóképletét mert azzal többet nem fog találkozni...
ennyi xD
kémiát iszonyú feleslegesnek tartom, utálom is és a tanár is egy i**óta se**fej:S
a fizikát sem szeretem nagyon bár az már valamivel hasznosabb
a tesi szerintem abból a szempontból felesleges legalábbis ahova én járok(közgazdasági szki) hogy minden hü**eséget csinálunk (gerenda,magasugrás,kötélmászás) jó nem azt mondom hogy nem kell a tesi de mondjuk a futás,felülés,kis ugrálás meg ilyenek teljesen elég lenne mert ha sportolónak készülnék nem ilyen iskolába mentem volna-.-"
a matekot annyira nem szeretem bár nem vagyok hülye hozzá eddig mindig 4-es 5-ös voltam
a többivel megvagyok:)
17:06 :-DDDD
a matek a legjobb, az legalább logikus :-))))
de a kémia tényleg tök fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!