Szerintem a matek a legjobb tantárgy. Szerinted?
"Matekból van pár tétel, azonosság, bizonyítás és ennyi"
Na igen,csak hogy egyetlen matematikai feladattal is piszkosul meg lehet szenvedni,és akkor még nem is biztos,hogy jó lesz az eredmény.A törit meg legfeljebb bemagoljuk.Matekot még magolni sem lehet.
első: persze, ebben igazad van, de én ennek több értelmét látom, mint hogy régen elmúlt dolgokat magoljak be, pl egy csomó ember meghal a hazáért, és meg kell tanulnunk a nevüket, Ez tök rendben van meg minden, de 1 Neki már nem lesz jobb, hogy tudom a nevét. 2 Többmillióan meghaltak már a hazáért, az ő nevüket akkor miért nem tanuljuk meg? :S Ez k.csögség azokkal szemben akiknek nem kell tudni a nevét... Vagy mkiét, vagy senkiét...
Meg mondjuk ha valaki feltalál valamit azt megértem, hogy meg kell tanulni, de egyszerűen elveszik a kedvem az egésztől, ha nem kellene megtanulni, tuti tudnám az összeset, de így..
16:15
Szerintem az angol a legborzalmasabb. Matekból 4-eseim vannak, angolból is 4-es 5-ösök a szódogák meg a tartalmak, de minden témazáróm 1-es. Egyszerűen felfoghatatlan számomra egy angol témazáró megírása, alig volt kivétel, hogy ne lett volna egyes. És középiskola, nem általános...
Szerintem járj el különtanárhoz, az nekem is segített, azóta már szeretem :)
Amúgy csak az a baj az angollal, meg alapból a nyelvekkel, h mikor az ezredik angol/német szót tanulom, már a tököm kivan, hogy miért nem beszélhet az egész világ egy nyelvet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!