Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintem a matek a legjobb...

Szerintem a matek a legjobb tantárgy. Szerinted?

Figyelt kérdés
Matekból van pár tétel, azonosság, bizonyítás és ennyi. Ellenben, pl töriből minden órán min 2 oldalt, de van hogy 5-t veszünk, tele évszámokkal személyekkel, meg ki bizonyítja azt hogy igaz :S
2010. okt. 18. 16:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Számodra lehet, hogy átok. Ki kéne tenni téged Amerikába x dollárnyi pénzzel, hogy nesze, tanuljál :P Én szeretem a nyelveket, érdekes dolognk tartom, meg az a jó, hogy tapasztalom a tudáson értékét, ha nézek egy filmet, vagy olvasok angolul, és értem. Viszont a nyelvtanítás lehet, hogy nem a legjobb itt, Magyarországon...Én is középiskolás vagyok amúgy.

második

2010. okt. 18. 16:48
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egyik tantárgy se jó (a biológia érdekes de sokat kell tanulni) de amúgy mióta új tanárt kaptunk nem olyan rossz a matek :) Meg amúgy is a csoportban én vagyok a legjobb :D (vakok között félszemű az úr :D)
2010. okt. 18. 16:51
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a kémia a legjobb. :) Bár a matek, fizikát, irodalmat is nagyon szerettem.
2010. okt. 18. 16:57
 14/23 anonim ***** válasza:

16:32 vagyok.

Igen a nyelvtan... Ha nincs legalább 1 példa a feladat elején tuti elcseszem... Amúgy mindig 1-2ponton múlik a 2-es..

2010. okt. 18. 17:00
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a töri simán üti a matekot. Egyszer elolvastam és már ment is. Ezzel szemben a matek totál szenvedés volt. Az angol meg... Talán rosszabb, mint a matek.
2010. okt. 18. 19:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet,hogy neked igen...én pl hadilábon állok a matekkal,igaz nálunk a tanár is "hírhedt" a szadista hajlamairól(rám pikkel is :D) ...én a törit viszont szeretem nagyon. :) Nekem azaz abszolút logikus,az események sorrendje/oka/következménye :)
2010. okt. 18. 21:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal könnyebb a matek, mint a töri. Egyszerűen nem tudom meg tanulni (meg nem is akarom). A biológiát is szeretem.
2010. okt. 26. 18:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem is a mtek a kedvencem, tehát számomra is az a legjobb :)
2010. okt. 28. 16:13
 19/23 A kérdező kommentje:
holnap matek tz most éppen nem az a legjobb xD
2010. okt. 28. 16:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Törit is meg a matekot is utálom,de akkor már inkább matek,mert én a Törit KÉPTELEn vok bemagolni. Egyszerűen kicsúsznak az agyamból az évszámok,stb. De különös hogy a Tötin kívül MINDEN mást be tok magolni.
2010. okt. 28. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!