Mennyire lenne vicces, ha lenne olyan tantárgy hogy Erotikatan? :D Mondjuk heti 2 óra és párokban kellene dolgozni:D
Senki sem gondolkozott ezen? Azért itt tettem fel a kérdést mert vicces lenne :D:D.
Értelmes válaszokat várnék,már amennyire lehet,itt XD
Ami hirtelen eszembe jutott, h és mit csinálnál olyan osztályokban, ahol van 20 fiú és 4 lány? :D
Amúgy ha megvan rendesen a lány-fiú párosítás, akkor nekem a heti 2 óra kicsit kevésnek tűnik XD
Az én osztálytársaimból kindulva,akik ilyen téren eléggé gyerekesek(mindenről,ami hosszú és vastag,a f.sz jut róla az eszükbe,és ezen még nevetnek is),nem sokra jutnánk.Röhögésbe fulladna az egész.
Pedig 18-19 évesek vagyunk.
Elég baj, hogy viccesnek tűnik.
Keleten valóban tanulják ezt. Komolyan, sok órában, elméletben és gyakorlatban is. Nem iskolában persze, hanem általában a szülők tanítanak. Meg is van a hatása: ott VAN szexuális kultúra.
Neked van olyanod? Eszik, isszák vagy hajra kenik szerinted?
valószínűleg az a tanár tartaná aki az olyan órákat mint az etika társadalom ismeret filozófia táncésdráma ének rajz órákat tarja... bár szerintem érdekes lenne.. ha 12.ben kezdenék tanítani akkor azt mondanák túl későn ha 7.ben az mondanák túl korán... szerintem nem való az iskolába... otthon a szülő feladata lenne erről beszélni a gyerekkel. velem beszéltek sőt a családban bármiről lehet beszélni nálunk nincs olyan hogy tabu nincs olyan hogy "kisfiam ne rohangálj pucéran" csak olyan hogy "kisfiam ha vendég van itt ne rohangálj pucéran" és ezért mikor vendég jött nem is rohangáltam pucéran...
18/F
Kedves 20:08-as,nem értem,h mire akarsz célozni,vagy nekem szántad e ezt a 'szexuális kultúrát'. mind1
Amúgy én sem gondoltam komolyan ezt,csak megkérdeztem a kedves olvasókat h játszottak e a gondolattal :D
Szerencsének mondhatom magam,h én is olyan családban élhetek mint az utolsó válaszadó :D (nem a pucérság miatt,hanem h megbeszélhetem a szüleimmel a dolgokat :))
De ettől függetlenül egyszer vicces lenne pl 10-ben :D
csak a kíváncsiság kedvéért =P
de kérlek titeket ne bonyolítsuk túl,úgyhogy "Mivan,ha vki kapcsolatban él?" :D
hát akkor mi szívnánk mert 17lány vagy az osztályunkba és 5fiú. fiúk jóljárnak de mi.. xD
17/L
"nekem szántad e ezt a 'szexuális kultúrát'."
Mindenkinek szántam, aki úgy gondolná, hogy a szexet nem kell tanulni. Ezért nem értem, mi lenne a vicces azon, ha tanulnánk. Normálisan, értelmesen - nem csak úgy, ahogy puffan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!