Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Melyik a legunszimpatikusabb...

Melyik a legunszimpatikusabb tantárgy nektek?

Figyelt kérdés

Én a matek órákat nem szeretem. Egyszerűen feleslegesnek tartom. Ki fogja az életben használni a teljes négyzetre emelést, koordináta rendszert és barátait? Talán az építész mérnökök, vagy a hasonló munkájú emberek.

Indokoljatok is!

2010. aug. 15. 12:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

aki az angol nyelvet feleslegesnek tartja, az vagy simán hülye, vagy pedig Magyarországon akar megrohadni...

Szóval ha kell egy fölöslegeset mondani, akkor kémia.

Senki nem tudja a környezetemben, hogy milyen hányszoros kovalenskötéssel kapcsolódik a xxx a yyy-hoz, stb.

A fizika azért hasznosabb, mert azzal többször találkozunk az életben (kémiával is gyakran, de azokra már találtunk egyszerűbb szavakat, mint a víz, stb.)

Azért fizika az gyakoribb.

Matek is fölösleges a gimnáziumtól kezdve, elég, ha annyit tudunk, hogy szorzás, osztás, összeadás, kivonás. A törtek egyenlőek az osztással...

Szóval a legfeleslegesebb a kémia.

2010. aug. 15. 12:48
 12/29 A kérdező kommentje:

Nekem öt pont és 5ös lett volna az angol érettségim :S

Nem is tanultam rá :D

2010. aug. 15. 12:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
én a matekot, a kémiát és a történelmet nem szeretem.Mert vannak olyan feladatok, amiket nem értek meg, csak pár magyarázat után, vagy még akkor se.xD A töri meg csak egyszerűen nem érdekel annyyira. Hát meg is látszik, főleg a törin.xD Szerencsére tavaly nem volt kémiám, de idén már lesz.:S
2010. aug. 15. 13:01
 14/29 anonim ***** válasza:
53%
Rajz!!:D mee ott semmitse kell csinálnixD ésmég 5öst is kapok ráá:D ha éppen nem tépem szét >.<" de pszt:$ Jameg za angol:) mer az egyszerü (ált iskola 8. osztály) xD
2010. aug. 15. 13:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

kémia

De tisztelem azt aki érti és szereti ezt a tantárgyat. :D

2010. aug. 15. 13:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
kémiát is utálom, de vhogy ötös lettem belőle fuck:O meg a törit utálom, mert igaz, hog a kémiára sosem lesz szükségünk, de legalább igaz, a törit meg mi bizonyítja, hogy igaz? -.-
2010. aug. 15. 13:21
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom ti miről beszéltek! I LOve Mateeeeekk <3

Utálom a biót és a fizikát :S De jeles vagyok belőle:D

2010. aug. 15. 15:27
 18/29 anonim ***** válasza:
Földrajz, fizika, tesi :D
2010. aug. 15. 15:37
 19/29 anonim ***** válasza:
Én a bioszt és a polgári művelteséget nem szeretem. A bioszt, mert nem tud lekötni, a polgárit, mert egyszerűen hülyesés definiálni a "szabadság" vagy az "igazsásosság" fogalmát.:S
2010. aug. 15. 15:38
 20/29 anonim ***** válasza:
matekot utálom blööehh
2010. aug. 15. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!