Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Figyelt kérdés
Egy tippet írjon mindenki, hol fog állni a számláló 2021 december 31-én éjfélkor itt, illetve ha kedvetek van a gondolataitokat a 2020-as évről vagy hogy mit vártok a 2021-től. Vagy épp ami eszetekbe jut szabadon, aztán majd év végén olvassuk :)2021. jan. 1. 01:43
441/488 anonim válasza:
Én a tanulmányi eredményeimet szeretném javítani, illetve egy kicsit egészségesebb életvitelre váltani. :D
442/488 anonim válasza:
Durván 6-ot én is, mert bár az év eleje egészen májusig digitális oktatásban zajlott, de utána azért beindult az élet a továbbra is tomboló COVID járvány ellenére is. Idén kezdtem el kártyajátékokkal játszani, illetve kártyafogásokat tanulmányozni, emellett nyáron minden nap hallgattam a Despacito-t annak ellenére is, hogy az 2017-ben volt menő. Csináltam magyar fordítást márciusban a Stunts című DOS-ra megjelent autóversenyzős játékhoz
443/488 anonim válasza:
Ez az én válaszom, de kiegészíteném még annyival, hogy új PC-t építettem meg. Igaz, már nem a legmodernebb, de számomra jobban megfelel, mint a régebbi számítógépeim
445/488 anonim válasza:
Legyen má' meg az 1000 estig!!
448/488 anonim válasza:
Látom 447 már jól állsz :DDDD
449/488 anonim válasza:
Ha telespameled, akkor van rá esély
450/488 anonim válasza:
1# es valaszoló. Majdnem tesó!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!