Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Figyelt kérdés
Egy tippet írjon mindenki, hol fog állni a számláló 2021 december 31-én éjfélkor itt, illetve ha kedvetek van a gondolataitokat a 2020-as évről vagy hogy mit vártok a 2021-től. Vagy épp ami eszetekbe jut szabadon, aztán majd év végén olvassuk :)2021. jan. 1. 01:43
421/488 A kérdező kommentje:
Mindenképp belinkelem majd ide természetesen.
Amúgy egy kis érdekesség, 25-én karácsony alkalmából fűtést szereltünk. :D
Gondoltam meglesem haveromat, ritkán járok arra, de azért na illik ünnepekkor. Hát kiderült, hogy a szomszédukban akkor repedt el a kazán, próbálták meghegeszteni nem lehetett.
Sikerült magánkézből új kazánt szerezni, de pont kellett a segítség is autóra feltenni, levenni, régit kivenni, újat betenni. Szóval úgy alakult a 25-e, hogy délután 3 és este 9 között kazánt szereltünk. De legalább estére lett fűtés. )
2021. dec. 26. 19:48
423/488 anonim válasza:
Sziasztok, még egy válasz!:D
424/488 anonim válasza:
424.-ként azt válaszolom ide, hogy három nap múlva szilveszter lesz. Na, ki fog majd fent maradni aznap hajnalig, és pezsgőt inni?
426/488 anonim válasza:
Jelen 😂😂
A hajnalig fentlenni rész mindennapos 😂
427/488 anonim válasza:
Diós vagy mákos bejglit szeretitek jobban? :D
429/488 anonim válasza:
Én is a mákosat szeretem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!