Egy ilyen formát mennyi idő alatt lehet elérni?
Valaki válaszol is a kérdésre? Vagy csak mondjátok a hülyeséget?
Komolyan, ha nem kell edzei hozzá, akkor hogy hogy nem értem még el 1,5 év edzés után sem?
Ha valaki azt mondja hogy rosszul edzek az küldjön már egy képet magáról, hogy megmutassa, jobban néz-e ki a képen linkelt személynél.
Igen, sírok is. Kiírtam, egy értelmes kérdést, jött hány válasz?
Meglehet számlni ebből mennyi volt az értelmés és el lehet gondolkozni, hogy ki szivat kit, ki trollkodik kivel.
#13, látom új a felhasználód, gondolom az előzőt letörölték a sok hülyeséged miatt, ezért csináltál megegyet trollkodni... csodálatos..
Plusz senki sem küldött magáról képet, tehát igazam volt.
Nem tudom minek kell olyanoknak ebben a kategóriában válaszolni, akik még nálam is kevesebb, kevesebb mint 1,5 év tapasztalattal sem rendelkeznek, tehát full kezdők.
Srácok, nincs még új év, majd akkor tegyetek fogadalmat aztán, 2 nap után hagyjátok abba az egészet. Ezt nézem ki belőletek, addig meg csak trollkodjatok akkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!