Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egy ilyen formát mennyi idő...

Egy ilyen formát mennyi idő alatt lehet elérni?

Figyelt kérdés

[link]

2 éven belül elérhető?

2020. dec. 27. 11:43
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Valaki válaszol is a kérdésre? Vagy csak mondjátok a hülyeséget?

Komolyan, ha nem kell edzei hozzá, akkor hogy hogy nem értem még el 1,5 év edzés után sem?

Ha valaki azt mondja hogy rosszul edzek az küldjön már egy képet magáról, hogy megmutassa, jobban néz-e ki a képen linkelt személynél.

2020. dec. 27. 13:10
 12/29 A kérdező kommentje:
Ha nem küld senki képet akkor azt úgy veszem, hogy nekem van igazam és aki eddig a kérdéshz írt annak még nálam is rosszabb a fizikuma.
2020. dec. 27. 13:13
 13/29 anonim válasza:
Csak egy troll, de en a helyeben inkabb elsirnam magam, hogy Karacsonykor is itt log es azzal tolti az idejet hogy itt irogat baromsagokat. Szar dolog ha az embernek nincsenek baratai, sajnalom is kicsit a kerdezot ezert.
2020. dec. 27. 13:39
 14/29 anonim ***** válasza:
Csak átkerült a humor kategóriába. :DDDD
2020. dec. 27. 13:43
 15/29 A kérdező kommentje:

Igen, sírok is. Kiírtam, egy értelmes kérdést, jött hány válasz?

Meglehet számlni ebből mennyi volt az értelmés és el lehet gondolkozni, hogy ki szivat kit, ki trollkodik kivel.

#13, látom új a felhasználód, gondolom az előzőt letörölték a sok hülyeséged miatt, ezért csináltál megegyet trollkodni... csodálatos..

2020. dec. 27. 13:44
 16/29 A kérdező kommentje:

Plusz senki sem küldött magáról képet, tehát igazam volt.

Nem tudom minek kell olyanoknak ebben a kategóriában válaszolni, akik még nálam is kevesebb, kevesebb mint 1,5 év tapasztalattal sem rendelkeznek, tehát full kezdők.

Srácok, nincs még új év, majd akkor tegyetek fogadalmat aztán, 2 nap után hagyjátok abba az egészet. Ezt nézem ki belőletek, addig meg csak trollkodjatok akkor..

2020. dec. 27. 13:49
 17/29 anonim válasza:
En szivesem baratkozom veled ha gondolod, sajnallak, hogy ennyire nincs eleted. Irj.
2020. dec. 27. 13:58
 18/29 A kérdező kommentje:
#14, igen. A moderátorok is viccesnek találták, hogy olyanok akarnak tanácsot adni, akik kevésbé értenek hozzá, még nálam is rosszabb a fizikumuk.
2020. dec. 27. 14:06
 19/29 anonim válasza:
Masfel eve edzel es ennyire hulye vagy? Atyam, inkabb maradj a gepezesnel.
2020. dec. 27. 14:34
 20/29 A kérdező kommentje:
Igen. Viszont a mindenkibe te is beletartozol, tehát te sem küldtél képet, így pedig még mindig nekem van igazam. Ez azt jelenti, hogy te még nálam is gyengébb vagy.
2020. dec. 27. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!