Mennyi időbe telik elérni egy ilyen formát egy vékony izomtalan lányak?
Igen, nagyon sovány vagyok, kb 37 kiló és 18 éves. Idén érettségizem, és eddig nem érdekelt a sport, de most szeretnék változtatni. Nyárra lehetséges?
Ez a lány szálkás, de nem kimondottan izmos. Ha most intenzíven elkezdesz edzeni és kitartóan csinálod, nyárra látszani fog az eredmény.
Nem tudjuk milyen magassághoz tartozik a 37 kg, de valami izmot magadra kell szedned, mert csontból és bőrből nem lesz sem sportos sem.nőies alakod.
Mert ez a nő, akit belinkeltél, ez sportol??? Mit???
Megnéztem a többi képét, egy halvány deka izom nincs rajta. Gyakorlatilag csont és bőr. Ennyire vékony nőt én legutóbb a kórházban láttam az intenzív osztályon...
Ha ő a példaképed, akkor nagyon rossz úton jársz, bár gondolom alapvetően van valami problémád, mert a 37 kiló nagyon nem normális, hacsak nem 140 centi vagy, de gondolom nem...
18 évesen ez már anorexia. Beszélj anyukáddal inkább, vagy iskolapszichológussal, vagy valami, mert ennek nem lesz jó vége.
És ne ilyen nőket válassz példaképednek, mert ez betegség. Nem szabadna ebbe belehajszolni a fiatal lányokat.
Amúgy 164 centi vagyok.
És nincs semmi problémám, minden nap eszek rendesen, nem csak salátát. Tipikus ektomorf vagyok. Mekis kaja és fornetti is lecsúszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!